16/11/10

Ο λαός απαιτεί: Θέλουμε νέο κόμμα. Εδώ και Ντόρα!




Εκατοντάδες επιστολές διαμαρτυρίας από οπαδούς οι οποίοι δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την 21 Νοεμβρίου, που ως γνωστό θα κάνει το νέο κόμμα της αγνής κρητικοπούλας την πρώτη δημόσια εμφάνισή του, κατακλύζουν καθημερινά το γραμματοκιβώτιο της κυρίας Μπακογιάννη.

Πέντε μέρες ακόμα, άλλες τέσσερεις φορές ύπνο, πολύ πράμα, δίκιο έχουν τα παιδιά, δεν αντέχεται! Ο κόσμος χρειάζεται επιτέλους μια ελπίδα, η πολιτική έχει ανάγκη από το περίφημο φως στο τέλος του τούνελ, η κοινωνία αναζητεί εναγωνίως μια σανίδα σωτηρίας να πιαστεί.


http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080602/thumbs/bako1_494x320.jpg


Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών μαρτυρούν με τον πιο έκδηλο τρόπο την λαχτάρα του εκλογικού σώματος για κάτι νέο, άφθαρτο, ριζοσπαστικό και φωτισμένο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η μεγάλη αποχή οφείλεται στην πολιτική απουσία της κυρίας Μπακογιάννη! Η Ντόρα απέτυχε μεν να γίνει το αφεντικό της νδ χάνοντας έτσι και τις ελπίδες της να είναι κάποτε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά παραμένει πολιτικά και ηθικά ακριβώς τόσο ακμαία, όσο ελπίζει και αντέχει ο ελληνικός λαός!


http://www.lasithinews.gr/NewsImages/dorabak400.jpg


Η αγαπημένη "ψηλή" της Ελληνικής Βουλής που δεν στεγάζει την τρόϊκα γιατί αυτή κυβερνάει καλύτερα από το ξενοδοχείο που είναι εγκατεστημένη, διαθέτει άφθονα "παραδοσιακά προσόντα" που την κάνουν απαραίτητη για την περαιτέρω ύπαρξη της ξεπουλημένης υμών και ημών χώρας. Τα προσόντα τα οποία διαθέτει αλλά και...υπηρετεί η άξια θυγατέρα του αιωνόβιου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι τα εξής:


http://asset.tovima.gr/assetservice/data/tovima/D2003/D0126/1poa22a.jpg


Ο προπάππους της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, 1845-1898, πολιτικός το επάγγελμα, ιδρυτής του "Κόμματος των Ξυπόλυτων" (από το οποίο προήλθε αργότερα το "Κόμμα Φιλευθέρων" του Ελ. Βενιζέλου), ο οποίος ίδρυσε χωρίς να το θέλει την Δυναστεία Μητσοτάκ, νυμφευόμενος για παντρευτικούς και μόνο λόγους, τυχαία δηλαδή, την αδερφή του Ελευθέριου Βενιζέλου, Κατίγκω Βενιζέλου, και γαμώ τα ονόματα!

Ο Κωστής Μητσοτάκης ήταν, παρά το ατυχές έως "άσε, δράμα" βαφτιστικό της γυναίκας του, ο Γενάρχης του τζακιού και μάλιστα τόσο καταφερτζής, που η Ελληνική Βουλή ψήφισε μετά τον θάνατό του νόμο για την ενίσχυση της οικογένειάς του! Μάπα Βουλή τότε: Σήμερα δεν χρειάζεται να πεθάνει ο πατέρας του λαμόγιου για να ... ενισχυθεί η οικογένειά του.

http://animalis.files.wordpress.com/2009/06/pr1.jpg


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, 1883-1944, παιδί του Κωστή Μητσοτάκη συνέχισε την πολιτική σταυροφορία της οικογένειας εκλεγόμενος βουλευτής. Ο αδερφός του, Αριστομένης Μητσοτάκης, τα "έπαιρνε" μάλιστα καλύτερα τα πολιτικά αφού διετέλεσε εκτός από βουλευτής και υπουργός οικονομίας!

Το 1918 έφερε η γυναίκα του Κυριάκου, κυρία Μητσοτάκαινα, τον μικρό Κωνσταντίνο, τον μετέπειτα πρωθυπουργό της Ελλάδας, στην ζωή.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKWlTCnGoObY273BI3XOvLZ1hEBAO4E237n04l3C2Lq0QyOCwimW2_TFtobmOfYlst29ZUlJ1mhs2TWK7UmVYO1VCM-HFlZ88ddKCjPtuO1dJejDQBQGn3bXG8eqvGLZlqlbY1oL0knQ4/s400/1340319-thumb-large.jpg


Καλώς τον παππού! Πως από δω; Όλα καλά; Η κυρά; Τα εγγόνια;


http://img.pathfinder.gr/Media/i/3/3996/1131.jpg

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σπούδασε πρώτα και μετά πλάκωσε την πολιτική. Ότι δηλαδή κάνουν οι καθώς πρέπει Μητσοτάκηδες. Είναι η μοίρα τους. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή φαίνεται για τους αρσενικούς-και όχι μόνο- γόνους της οικογένειας. Είναι πλέον μέσα στο DNA τους!

Αφού έκανε ότι ήτανε να κάνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο Βου, που δεν ήταν και λίγα, υπουργός, ιδρυτής κόμματος, αποστάτης, αρχηγός κόμματος, πρωθυπουργός κ.α. έπεσε με τα μούτρα κάτω και άρχισε να κάνει παιδιά: Να η Ντόρα, να η Κατερίνα, πάρε μια Αλέκα, να και ο Κυριάκος που περιμένανε εναγωνίως μη χαθεί το όνομα!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFVTCNdM_c0eXqF1hWzm3G-ATucPzrtmPlMPz24oP7hv-JcHR6aWiQL2JHjIpiqVwz9d6Z2XwayF-j05FMPT9tATQ86cslT99E9KMu68sxsEsI66awrRaFkCSnhn5ffsfq80B9JgWtmkA/s1600/tempMplanko_Ntora.jpg


Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν η πρώτη γυναίκα από το σόϊ που παράτησε τις κατσαρόλες με τους μπουμπουριστούς χοχλιούς και διπλάρωσε την πολιτική. Καλά πάει. Και υπουργός βγήκε, εξωτερικών μάλιστα που έχει και ταξιδάκια ανά τον κόσμο, και Δήμαρχος Αθήνας, και παραλίγο να γινότανε αφεντικίνα της νδ, αλλά ας όψεται ο αχάριστος ο Σαμαράς.

Καλά, δεν χάθηκε ο κόσμος! Δεν κάθεται να χολοσκάσει το μητσοτακαίικο: Δεν με βγάζεις αρχηγό, ρωτάει. Με γειά σου με χαρά σου. Σου τραβάω ένα νέο κομματάκι, να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει!


http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2010/09/15/2010091501441-preview.jpg


Η Ντόρα; Ναι η Ντόρα! Έχασε την νδ, κάνει δικιά της! Συνεργάτες και οπαδούς; Όσους θέτε!
Ακούει ο νεοέλληνας γνωστό πολιτικό όνομα και σταυροκοπιέται! Τέτοια πίστη! Ίσως και νάχει δίκιο. Ε μια ζωή με την πολιτική ασχολιούνται, σκέφτονται, κάτι πρέπει να ξέρουν.


http://s.enet.gr/resources/2010-10/830391-thumb-large.jpg


Ο αδερφούλης της Ντόρας, ο Κυριάκος, καλό παιδί, τίμιο, ήσυχο, φιλόξενο, δεν είχε την τύχη να μεγαλώσει στην ανέχεια και στην αφάνεια, για να κάνει όταν μεγαλώσει ότι γουστάρει και να μη δίνει σημασία σε κανένα. Ο Κυριάκος κουβαλάει στις αγύμναστες πλάτες του πέντε τσουβάλια τσιμέντο Τιτάν βαρβάτο και βαρύ όνομα και έχει υποχρέωση μεγάλη στο ένδοξο παρελθόν. Τι να σου κάνει τότε ο Κυριάκος; Να πάει να καταντήσει, κοτζάμου Μητσοτάκης, γιατρός ή φυσικομαθηματικός ή αρχιτέκτων και να αφήσει ορφανή και αβοήθητη την ελληνική πολιτική;

Μη λέμε τώρα ότι θέλουμε! Ο Κυριάκος θα κάνει πρώτα το βουλευτικό του να ψηθεί, θα καθιερωθεί στην συνείδηση του κυκλώματος σαν πραγματικός, νόμιμος και αυθεντικός συνεχιστής της μητσοτακικής παράδοσης, θα κάνει την θητεία του στα ΜΜΕ σαν αναγνωρίσημη πολιτική φάτσα, μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, να ζητήσει από τον μαλάκα τον έλληνα να ανταποδώσει δια της ψήφου του, σαν αναγνώριση των "κόπων και θυσιών του για το καλό της πατρίδας"....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgy_VrKRPhDSokcttI8o95cDzBxz4d9TtiFNuMXrSb-bIg6up0TEUkQ65xUUF5np-06f3ygJiWZMksrgKP6G-w-Pk2AAY3C6jk1hsvaoekbl9rPkg5A7MHn9xBMGRe7yJFsSQQKE00ZKWU8/s1600/%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9A%CE%A9%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3+(2).jpg


Και καλά κάνει! Το ίδιο θα έκανε ο καθένας μας, μη τρελλαθούμε κι΄όλας!
Η Ντόρα έρχεται με ένα κόμμα-τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ότι καλύτερο κυκλοφοράει στις ευρωπαϊκές πολιτικές πιάτσες! Η Ντόρα δεν ζητάει τίποτα άλλο, παρά ανθρώπους που πιστεύουν ότι "το μέλλον της Ελλάδας εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ενωμένη Ευρώπη και η χώρα μπορεί να γίνει από ουραγός πρωτοπόρα"

Το βαθύ μήνυμα της Ντόρας δεν είναι άλλο από αυτό το παραπάνω: Μένουμε μέχρι Τρίτης Παρουσίας στην Ε.Ε και έχουμε τα φόντα, όχι μόνο να αποφύγουμε τον ευρωπαϊκό υποβιβασμό στην Β΄Κατηγορία, αλλά και για να βγούμε Τσάμπιονς Λήγκ, αν όχι για να χτυπήσουμε πρωτάθλημα!

Και μαζί με αυτό, κάθεται η Ντορούλα μας πάνω σε ένα υπέροχο μητσοτακικό αυγουλάκι και κλωσσάει το νεότερο "πουλάκι" της μητσοτακοπαράδοσης: Τον γιόκα της, τον λεβέντη της, τον Κωστάκη τον τρίτο, ετών 32, Δήμαρχο Καρπενησίου! Τι προσέφερε το παιδί στην Οικουμένη που θα μπορέσει να το προσφέρει και στον Δήμο της πρωτεύουσας της Ευρυτανίας;

Το όνομά του!
Το τζάκι των Μητσοτακαίων είναι αναμμένο και καίει.

Πέμπτη γενιά Μητσοτάκηδων στην εξουσία!

Όλα τα πολιτικά τζάκια αυτής της καταραμένης χώρας καίνε!
Εγώ κρυώνω......







.