5/2/11

Πάει Κάϊρο ο Παπανδρέου! Μη μου πείτε ότι θα γυρίσει πάλι πίσω!

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/67/Cairo__evening_view_from_the_Tower_of_Cairo__Egypt__Oct_2004.jpg.

Κάϊρο, Al Kahira, القاهرة‎, η "Δυνατή" ή η "Κατακτήτρια".

Η πρωτεύουσα του "Μισιριού", μια γιγαντιαία πόλη 8.000.000 κατοίκων, 16.000.000 με τα περίχωρα! Μια πόλη που αγωνίζεται ενάντια στο βίαιο, αναχρονιστικό καθεστώς-μούμια του ισόβιου πρόεδρου-λαμόγιου Μουμπάρακ, για ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή, για προκοπή, για ελευθερία.

Οι "καμικάζι" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας, ΗΠΑ, ΕΕ, Ισραήλ, που στήριξαν βγάζοντας τον σκασμό τριάντα ολόκληρα χρόνια το σύστημα βίας και τρομοκρατίας του πουλημένου, διεφθαρμένου απολυταρχικού "φαραώ", ανοίγουν επιτέλους μετά από μια εβδομάδα απόλυτης σιγής τα στόματά τους και ψιλοτσαμπουνάνε κάτι κρύα "ευχόμαστε και είθε χωρίς βία".

Και πάνω εκεί που άρχισε να "επαναλειτουργεί" ο...ανθρωπισμός και τα ιδεώδη του δυτικού κόσμου, μια λειτουργία που δεν θα...λειτουργούσε ποτέ αν δεν ξεσηκώνοταν ο αιγυπτιακός λαός, ρίχνει ένας από τα πίσω έδρανα του...ουμανισμού την μεγάλη ιδέα:

Να στείλουμε τον κοντραπλακέ τον Παπανδρέου στο Κάϊρο!

Και όντως, πετάει ο πρωθυπουργός αύριο για το Μισίρι! Τι πάει να κάνει ο καράφλας έλληνας πολιτικός στην φλεγόμενη αιγυπτιακή πρωτεύουσα; Άγνωστον! Μόνο ο Ασάνζ του Wikileaks το γνωρίζει.

Μία εκδοχή είναι, ότι πάει να πείσει τον παλιόφιλο σοσιαλιστή να την κάνει πλαγίως, πριν του χώσουνε καμμία καθέτως και δεν προλαβαίνει μετά να την αράζει δυό μέτρα κάτω από την γη οριζοντίως. Μια εκδοχή για αθώους και αγαθούς.

Άλλη εκδοχή είναι, ότι δεν αυτοστέλνεται μονάχος του, αλλά τον στέλνουν τα κοινοτικά αφεντικά, τσιράκι ων, να τον εκάνουνε ήρωα ειρηνοποιό, να γοητευθεί πάλι ο μαλάκας ο έλληνας που τον κράζει και να τον αποθεώσει πάλι, και να σταματήσει την απεργία και να συνεισφέρει με ενθουσιασμό στην αποψίλωση της τσέπης του προς όφελος των αξιότιμων δανειστών.

Νοσηρή φαντασία; Γιατί; Τι άλλο παίζει, που οδηγεί έναν πρωθυπουργό της αδιάφορης έως εχθρικής προς τον εξεγερμένο αιγυπτιακό λαό Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια πόλη που μυρίζει μπαρούτι; Και γιατί οπωσδήποτε ένα τέτοιο ρίσκο; Χαθήκαν τα τηλέφωνα;

Σίγουρα κάτι μαγειρεύουν τα λαμόγια και παρακαλώ τον φίλο Ασάνζ, που τον στηρίζει η ιστοσελίδα περισσότερο και από την κυβέρνηση της Αουστράλιας, να ξηγηθεί ντερβίσικα με κάνα σχολιάκι απο κάτω. Θα με υποχρεώσει...

Και μια μικρή παράκληση στους φίλους αιγύπτιους αγωνιστές: Ρε παιδιά, εμείς εδώ κοιμόμαστε ή φοβόμαστε. Έρχεται που έρχεται ο άνθρωπος, δεν μας κάνετε μια μικρή εκδούλευση, εσείς που τα έχετε πάρει στο κρανίο και δεν χαμπαριάζετε από τέτοια, να τόνε περιλάβετε μαζί με τον δικόνε σας, να ησυχάσετε εσείς, να ησυχάσουμε και εμείς;

Θα μας υποχρεώσετε....

Ρεζίληδες των σκυλιώνε!

http://www.treibel-bergmed.de/Bergmedizin/Kaelteschaden-Dateien/image005.jpg

Ορειβάτης στα Ιμαλάϊα;

Ίσως! Οι πιθανότητες να πρόκειται για έλληνα διπλωμάτη από κάποια πρεσβεία ή προξενείο μας στην βόρεια Ευρώπη, είναι όμως σαφώς μεγαλύτερες!

Όχι, δεν ανακάλυψαν οι έλληνες διπλωμάτες ξαφνικά τα χειμερινά σπορ, ούτε αποκλείστηκαν κάπου από το χιόνι. Απλά, δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν το ρεύμα!

Όταν αποκαλούμε το σκυλολόϊ που μας κυβερνάει "ρεντικολέντζα", ξέρουμε τι κάνουμε.
Είπαμε ότι την ξεπουλάνε την ρουφιάνα την χώρα, ότι πετσοκόβουν και ρημάζουν τα πάντα, ότι κόβουν και ξεπατώνουν, αλλά όχι και έτσι ρε συ λίγδη παπανδρέα! Αμάν ρε!

Οι δραματικές περικοπές (έως και 70%!) στα κονδύλια για λειτουργικά έξοδα και βενζίνη των υπηρεσιακών αυτοκινήτων πρεσβειών, προξενείων και ελληνικών σχολείων του εξωτερικού οδηγούν διπλωμάτες και δάσκαλους σε απόγνωση!

Το ρεζιλίκι της χώρας δεν έχει όρια: Κόβουν το ρεύμα σε πρεσβείες που δεν μπορούν να πληρώσουν τον λογαριασμό, στέλνουν εξώδικα για έξωση πρεσβειών που δεν πληρώνουν ενοίκιο, διπλωμάτες εργάζονται στο μισοσκόταδο φορώντας...παλτά, υπάλληλοι του κράτους αναγκάζονται να κάνουν...ρεφενέ και να πληρώνουν για λειτουργικά έξοδα από την τσέπη τους!


Απίστευτη κατάντια!

Απίστευτη κατρακύλα!

Πάτος!







Θα τους σκίσουμε στην ποιότητα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihJUpnAPOYR0F8HyvoCfi3uX2pC0n2cnT6WeHNDF4s7Lrb821eZFWfSb2QAaqshv-018jqIxcjS5F57SDpGqM3C7UuR8YqyJvPfD7e7p9vmq6kg1DB3nCYRavItkBXtrjqBnTcTcXUYg/s320/%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%82.jpg


Γ. Παπανδρέου: «Η Ελλάδα μέρος της λύσης του οικονομικού προβλήματος της Ευρώπης»

 

 http://www.ktirio.gr/instore%5CPhotos%5CMaterials%5C357-19.jpg

Το είπε πράγματι χτες στις Βρυξέλλες ο Γ. Παπανδρέου, δεν είναι-κακόγουστο-αστείο!
Κατά τον αρχιεπίσκοπο του ορθόδοξου νεοφιλελευθερισμού, Γ. Παπααπίθανο, το πισωγύρισμα της χώρας δεκαετίες ολόκληρες, εργασιακά, ασφαλιστικά, οικονομικά, πολιτικά, ηθικά, έπιασε τόσο τόπο, που η Ελλάδα έπαψε πια να είναι το ίδιο το πρόβλημα, αλλά μέρος της λύσης του γενικού ευρωπαϊκού προβλήματος!


http://www.ggshop.gr/15822-1411-large/stkos-skapn-500gr.jpg













 Στοκάρετε παρακαλώ πιο γρήγορα, να τελειώνουμε!


http://www.dionyssomarble.gr/images/prod-st10.jpg

Τι άλλο του κατέβηκε να πει; Ότι λέει και σε μας: Ότι του πιάστηκαν τα πάκια να ικανοποιεί τους λεχρίτες τους δανειστές, ότι η νδ είναι αναξιόπιστη και φταίει για όλα, ενώ το πασόκ χτυπάει κόκκινο σε αξιοπιστία και δεν φταίει σε τίποτα, αυτό έφταιγε να φταίει τώρα και ο σοσιαλισμός, ότι ο μόνιμος μηχανισμός για την αντιμετώπιση οικονομικών κρίσεων είναι και γαμώ τους μηχανισμούς, ότι τα μιστά δεν πρόκειται να μειωθούν με καμμία κυβέρνηση, αποκλείεται, ούτε με σφαίρες, ε όχι και να μειωθούνε ρε σεις, δεν γίνονται αυτά, ξεχάστε το, πασόκ και μείωση μισθών, τι λέτε τώρα;

http://users.hol.gr/~plastiko/products/1011_plastikoll_5kg_small.gif

Δεν μπορεί, λέει, να ανταγωνιστεί η Ελλάδα την Κίνα και την Ινδία στους μισθούς, όσο και να κόψεις, όσο και να προσπαθήσεις, όσο άξιος και νάσαι, ακόμα και αν είσαι βαρβάτος σοσιαλιστής και έχεις Λοβέρδους που είναι επαγγελματίες κόφτες και κόβουν αβέρτα, ακόμα και αν έχεις μια-στην πλειοψηφία της-πασοκοπειραγμένη, δικομματισμένη κοινωνία που την έχει αράξει ηθικά και πνευματικά, χεσμένη από φόβο στην πολυθρόνα της, αντί να σηκωθεί να σου φάει το μεδούλι.

Δεν γίνεται να μειώσουμε τα ελληνικά μιστά σε κινεζοϊνδικό επίπεδο, ξεχάστε το, αρκεί η προσπάθεια. Αλλά, μη φοβόσαστε, αφού δεν μπορούμε να τους φάμε στους μιστούς, θα τους πλακώσουμε στην ποιότητα, να μην προλαβαίνουν να δουν από που τους έρχεται!


Παρακαλώ μαζέψτε τα περισσεύματα, καθαρίστε με βρεγμένο πανί, σκουπίστε, πετάξτε τα σκουπίδια στον ειδικό κάδο και καλό σαββατοκύριακο....

Πλειοψηφία ΑΔΕΔΥ: Αχ, μη μας το κάνετε αυτό καλέ!

http://www.evkirchebadlippspringe.de/predigten/zum8.mai2005/dachau.JPG

Το εργασιακό Νταχάου που στήνουν οι ιεροκύρηκες του νεοφιλελευθερισμού κάθε μέρα και πιο άγριο!

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο καλούνται να συμμετάσχουν δια της βίας σε ένα ακόμα εργασιακό πογκρόμ: Περισσότερη δουλειά για τα ίδια λεφτά, άρα μείωση μισθού, απογευματινή δουλειά, ψαλίδισμα μισθών με βάση το "ενιαίο μισθολόγιο", γκεσταπικό πειθαρχικό δίκαιο με δρακόντια πρόστιμα έως και 100.000 ευρώ και φασττράκ απολύσεις, αύξηση του χρόνου παραγραφής παραπτωμάτων από δύο χρόνια σε πέντε, αποκλεισμός των συνδικαλιστών από τα πειθαρχικά συμβούλια!

Οι εχθροί της κοινωνίας επί τω έργω!

Η ξεφτύλα της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ, οι εργατορεμπεσκέδες της πασκε δηλαδή, Παπασπύρος, σωματικά και ηθικά...αξύριστος, το ρίξανε πάλι στα δήθεν: Αχ μη! Πονάει! Μη μας το κάνετε αυτό καλοί μας σύντροφοι, ή κάντε το σιγά σιγά, το απότομο ξέρετε...

Προχτές τα κατάπιε αμάσητα τα δημοσιοτσεκουρευτικά της συντροφικής κυβέρνησης, την αύξηση της εβδομαδιαίας δουλειάς από 37,5 σε 40 ώρες κτλ, ο "μαχητής" Παπασπύρου, χτες αποφάσησε να...ορθώσει πάλι ανάστημα...

Πάσκε και δάκε, πράκτορες του κυβερνητικού εργατοπατερισμού, σταυροφόροι του πασόκ και της νδ κατά του συνδικαλισμού! Φτύστε τους!