7/2/11

Εμπρός του ΣΕΒ οι κολασμένοι....

http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2010/11/daskalopoulos-thumb-large.jpg.

Άδικη και παράλογη ενδεχόμενη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα δήλωσε ο γνωστός ...συνδικαλιστής, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΒ!

Απίστευτη δήλωση του μαρξιστή-λενινιστή Δασκαλόπουλου, χαϊδευτικά "σαγώνια"! Ο άξιος συνεχιστής του "σοσιαλιστικού" έργου των Παπα-κωνσταντινοανδρέου, Παναγόπουλου, Παπασπύρου και Προβόπουλου έστησε για μια ακόμα φορά με το σώμα του ανυπέρβλητο ανάχωμα κατά του καπιταλισμού, κατά της κακίας, της αδικίας και κατά της λησμονιάς.

Η εργατική τάξη παρακολουθεί έκθαμβη με κομμένη την ανάσα την άγρια μονομαχία Δασκαλόπουλου-πλουτοκρατίας ελπίζοντας φυσικά σε καθαρή νίκη του Μήτσου, ίσως του μελλοντικού διαδόχου της Αλέκας Παπαρήγα στην ηγεσία του ΚΚΕ.

Η ουσία που πίνει ο σύντροφος Δασκαλόπουλος είναι άγνωστη στο blog μας.

Καλησπέρα σας.

Γέρνει το υποβρύχιο; Ε κεράστε...νερατζάκι!

http://nationalpride.files.wordpress.com/2009/09/image246.jpg?w=444&h=407.

Γέρνουν τα γερμανικά υποβρύχια;

Μπορεί, γιατί να μην γέρνουν; Γερμανική τεχνολογία μεν, αλλά με αποδέκτη τον ευρωπαϊκό πολιτικό ουραγό Ελλάδα, πρέπει να λέμε ευχαριστώ και μόνο αν επιπλέουν.

Σκάνδαλο και στα υποβρύχια αγαπητοί αναγνώστες, σκάνδαλα επί σκανδάλων, σκάνδαλα παντού και τα μυαλά στα σκάνδαλα, όπως θα το τραγουδούσε ο Τζιμάκος. Φυσικά η λέξη "σκάνδαλο" έχει διαγραφεί από το ελληνικό λεξιλόγιο, όπως μας έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές οι Εξεταστικές (του κώλου) και οι παραγραφές (των κώλων), αλλά έτσι, σε συζήτηση να είμαστε.

Αφού η ελληνική πολιτική χέστηκε για κάτι τέτοια (και πως να μη χέζεται, αφού είναι διαπλεκόμενη όλη, Όλη, ΟΛΗ η νουδοπασόκα. Διεφθαρμένοι μέχρι μεδούλι μεν, αλλά όχι και  μαλάκες να κυνηγάνε τον εαυτό τους) και η δικαιοσύνη στον τόπο της πραγματικής μαφίας θεότυφλη και στα τρία μάτια (έχει και ένα τρίτο στην πλάτη. Ακόμα και δέκα χιλιάδες μάτια να είχε η δικαιοσύνη της εποχής της δικομματικής παρακμής, πάλι θεότυφλη θάτανε), και τα ΜΜΕ τόσο ελεγχόμενα, εξαρτημένα ή ξεπουλημένα που η ερευνητική δημοσιογραφία τους έλειπε μονάχα, αναγκάστηκε η γερμανική δικαιοσύνη, που κρατάει τουλάχιστον τα προσχήματα, να βγάλει τα γερμανικά "φίδια", που λάδωσαν μισέλληνες, ανθέλληνες, κωλοέλληνες πολιτικούς, από τις τρύπες τους!

Πέσανε κάτι καλά γερμανάκια, εισαγγελάκια,  πάνω στην ύποπτη υποβρύχια υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων και άρχισαν να σκαλίζουν τα σκατά. Σε κάθε υπόθεση που είναι συμβαλλόμενο το ελληνικό δημόσιο τα σκατά είναι βλέπετε περισσότερα και από αυτήν την ίδια την υπόθεση.

Και τι μας τιτιβίζουν τα γερμανοπούλια από την Εισαγγελία Μονάχου; Ότι κάνανε κάτι ψιλά ευρώπουλα φτερά, ούτε 56 εκατομμύρια δεν ήντουνε, τρίχες, πετάξανε από τις υποβρυχιακές λαμογιοκατασκευαστικές προς άγνωστη-γνωστή-πασίγνωστη κατεύθυνση, κατά το GPS νοτιονατολικά εκεί που σταματάει η Ευρώπη και αρχίζει το ευρωπαϊκό Αφγανιστάν!

Ξύνουν τα γερμανικά εισαγγελικά τζίνια το κούτελό τους και αρχίζουν την ύποφτη σκέψη. Τρία ενδεχόμενα υπάρχουν για τα 55 εκατομμυριάκια: Νούμερ άϊντς, πάνε για μίζες στο Γκρήχενλαντ, νούμερ τσβάϊ, πάνε για μίζες στο Γκρήχενλαντ, νούμερ ντράϊ, πάνε για μίζες στο Γκρήχενλαντ! Περίφημα!

Τελικά όλες οι μίζες οδηγούν στην Ελλάδα, που λέγανε και οι Ρωμαίοι, αλλά όταν φτάσουν εκεί, πέφτουν σε μια μεγάλη σκοτεινή τρύπα και εξαφανίζονται! Αφού δεν μπορεί να τις βρει ολόκληρη Εξεταστική Επιτροπή ρε σεις! Τέτοιο βάθος...

Εκατοντάδες εκατομμύρια έχουν βρει πανεύκολα τον δρόμο που οδηγεί στις πασοκικές και νεοδημοκρατικές τσεπάρες, έχουν φάει και τρώνε με σαρανταπέντε μασέλες! Και όλο αυτό το απίστευτο φαγοπότι ελεύθερα και με την άδεια της αστυνομίας! Και δεν έφαγε ποτέ κανένας τίποτα, απίστευτα αθώες και παρθένες οι πουτάνες στην χώρα μας!

Και αν τελικά έφαγαν κάποιοι κάτι, τότε "τα φάγαμε μαζί"....









Ένα μαγικό στιγμιότυπο από τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό

.

Μια από τις σχεδόν καθημερινές...ηθικές ανατάσεις που σε βαράνε κατακούτελα, όταν ρισκάρεις να δεις ειδήσεις στην κατοχική Ελλάδα!

Δεν έχει σημασία τι λένε οι άνθρωποι, σημασία έχει το απίστευτο βάθος του πάτου που έχει πιάσει η κατακρεουργημένη χώρα μας!

 Αν θες, αλλάζεις το όνομα του καναλιού, από Mega σε Σκάϊ, ή  Άλτερ, ή Ant1, ή σε ένα από τα άλλα "μεγάλα", που κοσμούν την Ελλάδα και την ανθρωπότητα με την παρουσία τους.

Αν θες, αλλάζεις την...επιστήμονα Τρέμη με μια οποιαδήποτε άλλη...επιτομή της δημοσιογραφίας, με μια από αυτές που γυροφέρνουν κάθε μέρα αμείλικτα στις οθόνες μας.

Αν θες, αλλάζεις τον "Θεό" Πρετεντέρη με έναν από τους πληθωριστικά άφθονους άλλους Θεούς του παράδεισου των ελληνικών ΜΜΕ.

Αν θες, αλλάζεις τον Τζαβάρα με έναν οποιοδήποτε άλλο γλυκό καρπό της νεοδημοκρατικής ή της πασοκικής βιομηχανίας παραγωγής πολιτικών αστέρων.

Αν θες, αλλάζεις και το θέμα της "συζήτησης" με κάποιο της επιλογής σου.


Ότι και αν κάνεις, θα βρεθείς πάντα αντιμέτωπος με την μπόχα παρακμής και την δυσωδία ενός ατιμασμένου, σκοτωμένου πολιτισμού σε κατάσταση σήψης.

Οι δράστες δεν κυκλοφορούν μόνο ελεύθεροι, αλλά εξακολουθούν και μάλιστα νόμιμα, να λεηλατούν το χωράφι του πατέρα τους, που ακούει στο όνομα Ελλάδα!

Οι παρασιτικοί βρωμεροί μηχανισμοί πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και ηθικής εξαθλίωσης, πασόκ και νέα δημοκρατία, έκαναν απόλυτα καλά την δουλειά τους: Δεν άφησαν τίποτα όρθιο!

Μόνη εξαίρεση, το μόνο που στέκεται ακόμα όρθιο μέσα στα χαλάσματα, είναι ΑΥΤΟΙ οι ίδιοι!

Ακόμα....