4/7/11

Του φάγανε τα ψάρια! Μεγάλη κακία!

Αμα το πσάργι είναι φρέσκο, η ορθογραφία δεν σε νοιάζει.

Μια μικρή ιστορία ψαροταβερνικού πόνου κάνει τον γύρο του Διαδίκτυου: Η θλιβερή ψαρίσια ιστορία του Πάγκαλου σε ένα αποτυχημένο ραντεβού με τηγανιτά καλαμαράκια και χταποδάκι στα κάρβουνα. Και κάτι άλλα.

Σύμφωνα με έντονες πληροφορίες του Μάκη του ψιλικατζή, που τις ψάρεψε από το newsit, που τις κονόμησε από το enimerwsi24, που τις βρήκε στο news247, που τις ανακάλυψε στο newsbomb και πάει γυρεύοντας, ο αντιπρόεδρος  πήγε με φιλαράκια του σε γνωστή ψαροταβέρνα του Πειραιά να σκίσει μιά ψαριά.

Μη σκοτώνετε τα κουνούπια, άλλοι μάς πίνουν το αίμα. Σε αυτή την ψαροταβέρνα τα φιδάκια είναι περιττά. Εχει κουνουπιέρες!

 Άγνωστη η ψαροταβέρνα, αλλά οι πληροφορίες είναι αμείλικτα θαλασσινές: Ο Πάγκαλος έκανε μια σούπερ παραγγελιά, δυό καΐκια και ένα γρι-γρι για πάρτη του, χώρια οι τρεις λαϊκές σαλατικά και ζαρζαβατικά.

Περίμενε ο άνθρωπος να ψηθούν τα ψάρια, δεν του επιτρέπει πλέον ο γιατρός να τα τρώει ωμά, μην του καθήσει κάνα κόκκαλο στον λαιμό και χάσει το ήμισυ της αντιπροεδρίας του ο τόπος, αλλά τον επικίντυνο καλοντυμένο τριανταπεντάρη (κατά 33% συριζαίο, έτσι έδειχνε) στο διπλανό τραπέζι δεν τον πήρε χαμπάρι.

 http://blog.adamopoulos.net/wp-content/uploads/2007/09/xypolytos-logo.gif

Ένα τραγικό λάθος που έμελλε να το πληρώσει ακριβά! Ε κάποτε ψήθηκαν τα ρημάδια, τα κατεβάζει ο ψήστης από την θράκα και φλομώνει με δαύτα μια μπανιέρα που στεκόταν επί τούτου παραδίπλα, τίγκα.

Μα τι ευωδία, τι ψαρική οσμή και λατρεμένη ιχθυακή όσφρηση είναι αυτή; Πέσανε κάτι ψωμομένοι ματατζήδες (χαπάκηδες τους έκοβα) να ζαλωθούνε το ιχθυοφόρο μεταφορικό μέσο προς παγκαλικήν και έντονα αντιπροεδρική κατεύθυνση, αλλά έχει και αλλά. 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXgR9sui3v5YDMuHbdkp5oIkirYxP39xj3Kwi3ZcacQaD5ZUFczht3yV_mAQaGQ817F4lroXCKwaVBez4ZF7SHnZSUn9W0T6gh9A8GI_rIXn7GlLBNbrGQXaSIO9RLvjsIfX_unh0mUXQ/s320/Taverna1-PB.jpg

Πίσω έχει η λακέρδα την ουρά λέει μια σχετικά νέα παροιμία του Νομού Κοζάνης που έστειλε τον Αθανασιάδη στην Βουλή, κακό χρόνο νάχει. Εκεί που πέφτανε του Πάγκαλου τα σάλια σηκώνεται ο καλοντυμένος και σίγουρα κρυφοσυριζαίος οπαδός, μπορεί και μέλος, δεν ξέρω, από το διπλανό τραπέζι και κατευθύνεται με χαρακτηριστική άνεση προς το κυβερνητικό τραπέζι!

Ο Πάγκαλος δεν έχασε στιγμή την οπτική επαφή με το ψαρικό, τέτοιο ανάστημα! Μόνο την τελευταία στιγμή τον πήρε χαμπάρι: Τις ει, ύπουλον αντιψαροειδές υποκείμενον, ρώτησε το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥΡ με το έντονο και ιδιαίτερα δημοφιλές αντισυριζαίικο ακζάν του.

 http://farm3.static.flickr.com/2165/1786604887_427269d17e.jpg

Ο (μάλλον) Τσίπρας δεν ταράχτηκε! Βουτάει με μια αποφασιστική κίνηση το ψαρικό από τα χέρια της μαχόμενης γκεσταπαρίας και λέει στον ξαφνιασμένο αντιπρόεδρο τα εξής: Μαζί τα φάγαμε Θήοντορ, αλλά θα μου επιτρέψεις σήμερα να τα "φαγαμεμαζί" εγώ! Και τα πααίνει στο τραπέζι του ο Αλέκος και τους ξηγιέται κανονικά και με τον νόμο. Ότι έμεινε, το τυλίξανε σε κάτι Αυγές και το πήρανε μαζί τους.

Έφριξε ο Πάγκαλος! Τα μαζεύει άρον άρον και την κάνει για άλλη ταβέρνα. Φεύγοντας δεν κρατήθηκε και σταμάτησε στο τραπέζι που έτρωγε τα ψάρια του το Αντάρτικο της Πόλης.

Τσιπούρα έφαγες, τσιπούρα θα λάβεις Αλέκο, είπε με έντονη πεινασμένη πικρία και χάθηκε μέσα στη νύχτα....


http://www.kentrinews.gr/wp-content/uploads/2011/06/pagalos11.jpg

Μην τολμήσεις να ψηφίσεις "όχι", γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι”

 http://photos3.fotosearch.com/bthumb/CSP/CSP370/k3706045.jpg

Παραμύθια λέει ο Αθανασιάδης!

“Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα ακόμη κι από το εξωτερικό: Μην τολμήσεις να ψηφίσεις "όχι", γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι

“Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, ανώνυμα, για να ψηφίσω "ναι". Μερικά ήταν από το εξωτερικό, που έλεγαν να μην τολμήσω να ψηφίσω "όχι".

 “Στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα”.

Πολύ παραμύθι! Η σελίδα μας ήρθε σε επαφή με έναν από τους "ανώνυμους" τηλεφωνητές, ο οποίος μάλιστα μας έστειλε και την παραπάνω ελαφρώς ανώνυμη φωτογραφία του! Ντρέπεται ο άνθρωπος!

Δεν κατάλαβε καλά ο βουλευτής του πασόκ, λέει ο ανώνυμος, ουδεμία πρόθεση απειλής. Δεν είμαστε και ανώνυμοι ντε, δικό μας παιδί ο Αθανασιάδης. Είναι όμως θεόκουφος από τον θόρυβο των γεννητριών της ΔΕΗ και όταν δεν δουλεύει στο φουλ το ακουστικό του, ακούει ότι θέλει. Δεν είδατε που δεν άκουγε τι λέγανε για το Μεσοπρόθεσμο και απαντούσε την μια ναι και την άλλη όχι; Εγώ του είπα απλά "μην το κλείσεις (το ραντεβού),  να αψηφίσεις την Σόφη γιατί δεν θα το βρει το τσαντάκι " Ε, αυτός άκουσε τον Χριστό να παίζει φυσαρμόνικα!

Και τα τηλεφωνήματα εσωτερικού δεν είναι ανώνυμα. Σύμφωνα με κουφές πληροφορίες από ένα εντελώς αναξιόπιστο αλλά χωρίς πολλά τατουάζ παληκάρι, ο δράστης εδώ είναι ο Δημήτρης, ο λαμιώτης φίλος του βουλευτή Φθοιώτιδος Τσώνη που είχε στριμώξει ως γνωστό τον φίλο του βουλευτή για να ψηφίσει ναι. Ε τι ναι, τί όχι για τον αγωνιστή ανεμόμυλο Αθανασιάδη;

Στους εργαζόμενους της ΔΕΗ καλύτερα πάντως να μην δοκιμάσει να πει κάτι! Ας καθήσει εκεί ανάμεσα στις...μυλόπετρες. Είναι λίγο στενά μεν μέσα στο συστηματάκι των συμφερόντων αλλά η...σύνθλιψη αντέχεται. Γιατί αν τον περιλάβουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι πραγματικοί εργαζόμενοι, όχι οι εργατοπατέρες της πασκε, προβλέπω να τον στήσουν κάτω και να του πετάξουν...τον λιγνίτη έξω!

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ




Τα τελευταία νέα από την Γκεστάπο στο Συνταγμαγκράντ

Αι εχθρικαί Αγανακτισμέναι δενάμεις έπιακαν ημέτερον πράκτορα φορούντα πολιτικά, 53 ετών, συνοδευόμενον υπό αστυνομικής ταυτότητος με φωτογραφία της φάτσας του και τον παρέδωκαν μετά από ελαφρό κοπάνημα, ελαφρώς μεταχειρισμένον αλλά σε καλήν κατάστασην σε παρά την πλαταίαν σταθμευόμενας δενάμεις των SS.

Γραίαι και γέροντες εχθροί όπως και νεογέννητα και ανήλικα εχθρικά στρατά δεν έκαμνον την εμφάνισήν των σήμερον. Αι ημέτεραι δενάμεις ηναγκάστησαν λόγω συνήθειας και μεταλλαγμένου DNA να αυτοψεκασθούν! Αι πράκτοραι των ΕΘΕΛ δεν ήσαντε σήμερα στην πλατεία, ρεπό.

Χάϊλ Παπουτσή!

Καρχιμάκης: Μην πυροβολάτε τον πιανίστα παρακαλώ

Συνθήματα και κόκκινη μπογιά στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σούλας Μερεντίτη.

Πολύς ντόρος τελευταία με τα διάφορα ντου κατά βουλευτών του πασόκ, και ορισμένες φορές κατά συναδέλφων τους της νδ!

Θα πρέπει να ομολογήσουμε, ότι οι μαζικές εκδηλώσεις λατρείας προς τους πολιτικούς των πασόκ και νδ-που μας έκαναν τόσες και τόσες φορές υπερήφανους και ευτυχισμένους- με υστερικές κραυγές και σκίσιμο ρούχων έχουν λιγοστέψει τον τελευταίο καιρό, όλα λιγόστεψαν! Πάει, ο Έλληνας δεν κάνει πλέον ούτε για Γκρούπι!

Όχι ότι στέρεψε ξαφνικά η αγάπη του πολίτη για τον πασόκο βουλευτή και υπουργό. Προς Θεού! Δίπλα στο εικόνισμα στην κρεββατοκάμαρά του, τους έχει τους 154+1 ο Έλληνας πολίτης! Εκεί δίπλα στο αναμμένο καντηλάκι, φως στην μιζέρια του και ελπίδα στα μαύρα όνειρά του. Αλλά υπάρχουν σίγουρα και ελάχιστες εξαιρέσεις.

Οι οπαδοί του Σύριζα πχ! Και οι οργανωμένοι και οι...ανόργανοι! Και εκείνοι που το γνωρίζουν και οι άλλοι που δεν το έχουν ακόμα πάρει χαμπάρι! Ο Σύριζα είναι σαν το τζίνι: Αν και είναι...αεράκι, είναι παντού μέσα! Μια ιδιότητα που τον κάνει επικίνδυνο για την Δημοκρατία, το Χρηματιστήριο Αθηνών, την Λαϊκή του Λαυρίου και για τον βουλευτή Αθανασιάδη (αντιστασιακός το επάγγελμα) όταν πηγαίνει ποδαράτα για καφέ.

Αν εξαιρέσεις τους λιγοστούς πράκτορες του Σύριζα, όλοι οι άλλοι πίνουμε νερό στο όνομα της κυβέρνησης! Αγάπη και μάλιστα παράφορη! Ο λαός δεν μπορεί να μην ανταποδώσει την αγάπη της κυβέρνησης προς αυτόν, είπαμε λεφτά δεν έχουμε, αλλά δεν είμαστε και αχάριστοι.

Το πρόβλημα είναι ο Σύριζα! Και πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι η σιωπηρή πλειοψηφία του λαού. Δεν πάει άλλο! Να κάνουμε πχ μία απεργία υπέρ της κυβέρνησης! Έστω μια τρίωρη Παναττική, που την πετυχαίνει τόσο καλά ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ. Με συγκέντρωση, τιμής ένεκεν δίπλα από τον λιμένα της Μουνυχίας με κεντρικό ομιλητή τον Θόδωρο Πάγκαλο και πορεία μετά προς την Συγγρού. Να κουνηθεί όλη η Αθήνα! Με συνθήματα που εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία του λαού, όπως: Σας-λατρεύ-ει -ο- λα-ός, αφήστε τα ελικόπτερα και μη πάτε πουθενά! Ή άμα έχετε ποιητική διάθεση του βάζετε λίγη συριζιακή ομοιοκαταληξία: Σας λατρεύει ο λαός, Τσίπρα είσαι χουντικός.


Να δημιουργήσουμε ένα ειρηνικό κίνημα, τους Ικανοποιημένους. Να μαζευόμαστε κάθε απόγευμα έξω από τα γραφεία του Σύριζα και να φωνάζουμε διάφορα πραγματικά, ρεαλιστικά συνθήματα, όχι σαν τις κρυάδες ψωμί παιδεία ελευθερία. Πχ: Γαρί-δες, φροντιστή-ρια, για σκι-στην Ελβε-τία / η χούντα κάνει διακοπές απ΄το 73! 

Να δημιουργήσουμε αντικινήματα! Το "πληρώνω ρε, ναι πληρώνω!". Να μαζευόμαστε μερικές χιλιάδες αυτοκινητιστές και να κάνουμε δυναμικά επέμβαση στα διόδια της περιοχής μας, πληρώνοντας το αντίτιμο για το πήγαινε, στροφή επιτόπου, μετά στο άλλο ρεύμα και πληρωμή του έλα και πάλι στροφή επιτόπου και πάλι απ΄την αρχή! Καμμιά δεκαριά φορές να πάθουνε πλάκα οι λιγοστοί συριζαίοι και να τους σπάσει ο τσαμπουκάς.

Η πρόσοψη του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ, Σ.Χατζηγάκη, μετά την επιχείρηση των 50 ατόμων, στο κέντρο των Τρικάλων.
Εκτός τόπου και χρόνου η κυβέρνηση! Οι άνθρωποι έχουν χάσει εντελώς την επαφή, δεν φημίζονται εξ΄άλλου για το πνεύμα και το ήθος τους. Ούτε τα χοντρά δεν μπορούν να συλλάβουν, μιλάμε για στόκους περιωπής! Δεν μπορεί το λαμόγιο ο Καρχιμάκης (μη τα πάρω και αντικαταστήσω το Μου στο όνομά του με ένα Δου, να τρέχει και να μη φτάνει!) να καταλάβει γιατί πλακώσανε τον Αθανασιάδη στις γρήγορες και τον Τσώνη στα "λαμιώτικα" και ότι ανάλογη περιποίηση περιμένει ΚΑΘΕ ένα απ΄τα τομάρια που "σώζουν" τον πολίτη αυτεπάγγελτα χωρίς να τον ρωτήσουν καν!

Δεν είναι ικανός ο πράσινος εγκέφαλος να συλλάβει το μύνημα της κοινωνίας, που δεν είναι άλλο από το ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και στοχοποιεί τον μόνιμο φταίχτη Σύριζα. Τα καδρόνια του πασόκ είναι ανίκανα ακόμα και για να δώσουν μια απάντηση στην πανεύκολη ερωτησούλα: Γιατί εγκατέλειψε η κυβέρνηση της Αργεντινής με ελικόπτερο την χώρα; Στην κοσμάρα τους οι αυθεντίες της μίζας και της ξεπούλας!

Το πασόκ ήλπιζε ότι ο Έλληνας είχε μουλιάσει εντελώς μετά από σχεδόν τέσσερεις δεκαετίες παπατζηλικιού και ότι θα δεχότανε τα πάντα στωικά σαν παπάρα, λάθος οικτρό! Μόνο ηλίθιοι θα μπορούσαν να περιμένουν τέτοια αντίδραση της κοινωνίας, και από τέτοιους άφθονοι στο πασόκ! Οι κοντραπλακέδες της κυβέρνησης και οι ανθυποκοντραπλακέδες του πράσινου κοτετσιού της κοινοβουλ. ομάδας είναι ανίκανοι να δουν πόσο τεντωμένο είναι το σκοινί. Άλλο βλέπετε η θεωρία "αχ η σκέψη μας είναι σε αυτούς που υποφέρουν" και άλλο η πράξη "είμαι βολεμένος για δεκαπέντε γενιές και σκίζω δεκαπέντε καθαρά μηνιαίως"!

Οι πρασινοκάφροι το είχαν έτσι, το είχαν αλλιώς, κατάφεραν τελικά και στρίψανε το τιμόνι. Ας ανοίξουνε πλέον τα γκαβά τους και ας δούνε ότι το τιμόνι ήταν τελικά ΤΡΟΧΟΣ! Ας ανοίξουνε τα στραβά τους και ας δουν ότι αυτός που εκείνοι ονομάζουν Συριζαίο ή ακροδεξιό, ή κομμουνιστή, ή αναρχικό, ή μπαχαλάκια, ή Κερατιώτη, δεν είναι τιποτα άλλο από τον περίφημο ΦΤΩΧΟ! Ναι, αλλη μια επιτυχία του...σοσιαλισμού: Κατάφεραν να μετατρέψουν τον Έλληνα στον περίφημο αυτόν φτωχό, τι άλλο περιμένουν λοιπόν τώρα εκτός της πιστής τήρησης του ρητού από αυτόν;



Κόκκινη μπογιά στο γραμματοκιβώτιο της βουλευτού Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Σ.Μερεντίτη.
Η κυβέρνηση και ο κομματικός μηχανισμός του πασόκ συνεχίζουν να αφανίζουν την κοινωνία προς τέρψη και απόλαυση των δανειστών, κλείνοντας ερμητικά τα μάτια στην εξαθλίωση του λαού, κλείνοντας με βουλοκέρι τα αυτιά στο αγκομαχητό της κοινωνίας, αψηφώντας διαμαρτυρίες, βρισιές, κατάρες και απειλές.

Το πασόκ, ή το ψοφήμι που αντικατέστησε το πάλαι ποτέ σοσιαλιστικό άτι δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχει μεταλλάξει σε υπ΄αριθμό ένα κίνδυνο για τον κοσμάκη, ότι η ευκαιρία της πολιτικής αντιπαράθεσης χάθηκε στο τσουνάμι της πράσινης βαρβαρότητας και ότι την θέση της τώρα πήρε το απύθμενο μίσος.

Πασόκια, δεν εκτροχιάστηκε μόνο ο θύτης, το νεοφιλελεύθερο κτήνος, τώρα εκτροχιάζεται το θύμα ο λαός! Τσίγκινα σωβρακάκια κυρίες και κύριοι λοιπόν αντί για κοπανιστό αεράκι τύπου "αχ μας βαράτε κακοί, και σιγά μην είναι αυτό Δημοκρατία, στην πραγματική Δημοκρατία βαράμε εμείς και εσείς καθόσαστε και τις τρώτε"!

Γιατί αν είναι Δημοκρατία να κάνεις στο όνομα του λαού πολιτική εις βάρος του λαού κόντρα στον λαό, ε τότε το ΠΗΔΗΓΜΑ από τον λαό δεν είναι έκφραση αντιδημοκρατικής βίας αλλά ύψιστη δημοκρατική αποστολή!

Έφτασε η ώρα σας καθήκια!






Τούκανε μπαμ στα χέρια!

http://www.ushmm.org/propaganda/assets/images/500x/heydrich-gestapo.jpg


Τα τελευταία νέα από το μέτωπο της πλατείας Συντάγματος


Τα πρεζόνια της Γκεστάπο της ΕΛ.ΑΣ που έχουν πάρει και σήμερα θέσεις γύρω από την Βουλή αμόλησαν από βαρεμάρα τα δύο τελευταία δακρυγόνα που απόμειναν από το χημικό πογκρόμ των περασμένων ημερών. Τις ερχόμενες μέρες φτάνουν φρέσκες τρακατρούκες από Γερμανία, Ισραήλ και Γαλλία, αξίας 900.000 ευρώ, ας μην ανησυχεί ο Άδωνις για την ασφάλεια των ελλήνων SSιτών λοιπόν.

Ευχάριστα τα νέα από τον γκεσταπίτη αγωνιστή των ΜΑΤ που έχασε πριν μερικές μέρες ένα δάχτυλο από έκρηξη χειροβομβίδας μπαμ-τσαφ στο χέρια του! Το άτυχο πρεζόνι των ΜΑΤ εγχειρίστηκε με επιτυχία στο στρατιωτικό νοσοκομείο των SS, μία επέμβαση που θα αφήσει εποχή!


http://us.123rf.com/400wm/400/400/fleyeing/fleyeing1002/fleyeing100200017/6398072-einerseits-mit-neun-finger-durch-hinzuf-gen-zus-tzlicher-finger-surreal-berraschender-weise-mit-arm-.jpg

Η συγκόλληση των τεσσάρων σώων δαχτύλων στη μη τραυματισμένη χείρα του χοίρου ήταν απόλυτα επιτυχής! Τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας επέμβασης είναι πολλά:

1) Πας πχ σε μπαράκι. Μπορείς με το κουλό να πασπατεύεις την γκόμενα και να σηκώνεις το άλλο και να να λες στον μπάρμαν, πιάσε ρε μάγκα εννιά μπύρες για τους φίλους μου!

2) Πες ότι στις φέρνει, στις βάζει στο τραπέζι αλλά αντί να στις ανοίξει αρχίζει να σε προσβάλει: "Μα τι μορφωμένος και καλλιεργημένος όργανος της Τάξης που είσαστε αγαπητέ, τι ευγένεια και καλωσύνη είναι αυτή, εύγε σας!" Φυσικά και δεν αντέχεται! Ε συνεχίζεις με το ένα το πασπάτεμα της γκόμενας και με το άλλο του χώνεις ένα φάσκελο και ένα δακρυγόνο ταυτόχρονα! Με τη μία! Οι άλλοι χρειάζονται για όλα αυτά τρία χέρια!

3) Γίνεσαι παράδειγμα προς μίμηση! Τα μοναδικά προτερήματα της εννιαδαχτυλίας πείθουν και τον πιό ναζί ένστολο πρεζάκια και σε λίγο κυκλοφορούν όλοι οι συνγκεσταπίτες σου με εννέα δάχτυλα στο ένα χέρι. Και αυτοί που δεν έχουν γκόμενα! Για τους τελευταίους η πολυδάχτυλη παλάμη προσφέρει μάλιστα ιδιαίτερα εξελιγμένες μορφές...αυτοσυγκέντρωσης!
Το δάχτυλο που έχει αφαιρεθεί δεν χάνεται φυσικά, αλλά συνοδεύει τον κάτοχό του σε άλλο μέρος του σώματος.