20/9/11

Χαμός στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ!

http://www.agelioforos.gr/files/APortal/opad-oura.jpg



Ούτε πρόλαβαν να στεγνώσουν τα δαχτυλικά αποτυπώματα στο πληκτρολόγιό μου μετά το ποστάκι για την αποφυγή του χαρατσιού ακίνητης περιουσίας, δια της γαμάτης επιστημονικής μεθόδου της αποσύνδεσης ηλεκτρικού και ουρές αποφασμένων για όλα πολιτών σχηματίστηκαν έξω από υποκαταστήματα της ΔΕΗ!

Της ξεσυνδεμένης Πόπης το κάγκελο! Χαμός!

Ξεσύνδεσέ με και μένα θείο, πρώτος σε είδα, κράζει ο ένας....

Ξεσύνδεσέ το, το γαμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να έχω το αιρ κοντίσιον αναμμένο, κάποιος που είχε πάει Λισαβώνα...

Ξεσύνδα λεχτρικό μωρή χαμούρα δεητζή, ένας οργανωμένος σε σύνδεσμο ποδοσφαίρου...

Ένα είναι το ξεσύνδεμα, ένας σύντροφος του ΚΚΕ...

Ξέσκισέ μας τα βατ μας ρε μπάρμπα, ένας μαζοχιστής...

Κατέβασε ασφάλειες κυρία, ένας δημόσιος υπάλληλος. Μάλλον της ΕΛ.ΑΣ...

Κλείστε τα παράθυρα, κάνει ρεύμα, μία γιαγιά και θα μείνουμε με την απορία, αν ήθελε διακοπή ρεύματος ή απλά...κρύωνε...

Υπαλληλίσκε υπερόπτη, κατεβάζω τον διακόπτη, ένας συνάνθρωπος με λογοτεχνικές ανησυχίες...

Ρεύμα μπορείς, μπορείς και να κοπείς, ένας φίλος της Εθνικής Μπάσκετ...

Θα τον κατεβάσουμε τον διακόπτη, σίγουρα ναι, ένας μπαγάσας κρυφοπασόκος...

Αχ Φωτεινούλα, μανάρα μου, πως με ανάβεις φως μου, ένας καψούρης πελάτης στην εκλεκτή του που εργάζεται πίσω από το γκισέ...

Ένας παράξενος τύπος στήθηκε ανάποδα στην ουρά (με την πλάτη προς την κατεύθυνση της ουράς) με αποτέλεσμα να φρακάρει το ανθρωπομάνι και να πέσει άφθονο καντήλι! Οι ομάδες ΔΙΑΣ που κετέφθασαν για να αποτρέψουν αιματηρά επεισόδια, κατάφεραν να λύσουν σύντομα τον γόρδιο δεσμό, αφού όπως διαπίστωσαν δεν πρόκειτο για άνθρωπο που ήθελε να αποσυνδέσει την ηλεκτρική του εγκατάσταση, αλλά να πάει απλά κόντρα στο ρεύμα...

Αυτά λοιπόν μπροστά στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, αν και δεν είναι και τόσο σίγουρη η μέθοδος του εθελοντικού κοψίματος ρεύματος, αν το ακίνητο δεν είναι πραγματικά κλειστό.

Μόνη σίγουρη μέθοδος αποφυγής του χαρατσιού παραμένει ευτυχώς ή δυστυχώς το κόψιμο της κυβέρνησης του πασόκ. (και τυχόν της νδ, ή και των δύο)

Αρχίστε επιτέλους να ξεσυνδέετε ρε παιδιά!!

Απαράδεκτη η NASA

http://www.handelsblatt.com/images/-/4615570/2.jpg?format=format3

H  NASA προειδοποιεί ότι την προσεχή Παρασκευή (μάλλον) μας έρχεται ουρανοκατέβατος ο δορυφόρος UARS, πέντε έξη χιλιάδες κιλά πράμα, όχι τίποτα σπουδαίο δηλαδή.

Έφαγε τα ψωμιά του ο δορυφοράκος, πρέπει τώρα να επιστρέψει σαν ουράνιο σκουπίδι στον πλανήτη μας και ότι προκύψει. Τον ξαπόστειλαν το 1991, να δει ο άνθρωπος τι μπορεί να κάνει με την κλιματική αλλαγή, και τώρα που δεν υφίσταται πλέον...κλιματική αλλαγή τον γυρίζουνε πίσω για τον παροπλισμό του σε παλιοσίδερα.

Εντάξει, δικός τους είναι, ότι θένε τον κάνουνε, αλλά πέφτει με...φόρα ρε παιδιά! Θα καεί ότι είναι να καεί στην ατμόσφαιρα, λένε, θα κομματιαστεί από μόνος του με το "πέφτω" καθ΄οδόν, αλλά θα μείνουν και κάτι κομματάρες ξεγυρισμένες, γύρω στα 150 κιλά οι μεγαλύτερες, να πέφτουν στο Μαξίμου και να γίνεται το "έλα να δεις πως έγινε κρατήρας της Αίτνας το μέγαρο", αμάν και πότε!

Καλά ως εδώ, αλλά έρχονται τα τζίνια της NASA και μας χαλάνε τα αντιστασιακά μας...διαστημόπλοια, πανάθεμά τα! Αίσχον! Γιατί ξέρεις τι είναι να ονειρεύεσαι σαν διαστημικά συντεταγμένος πολίτης και χαρατσικά σιχτιρισμένος φορολογούμενος ότι έρχεται φουλαριστό και ανεξίτηλα κατηφορικά το δορυφορικό πετούμενο ντουγρού Άθενς Σίτυ, νταϊρέξον Μέγαρο Μαξίμου, και μάλιστα ακριβώς την ώρα που έχει μάζωξη απαξάπαντο το υπουργικό συμβούλιο και ίσα που προλαβαίνει να πετάξει τα τσαρούχια του το φυλάσσων τσολιαδικό σώμα και να το βάλει στις κάλτσες, και να βγαίνει εκείνος ο απαράδεκτος Νασάκιας και να σου λέει, μπα δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, η κομματάρα θα πέσει στο πέλαο!

Γιατί ρε φίλε τόσο μίσος; Τι σου κάναμε ρε συ διαπλανητικέ και θα πέσει το ογκοδέστατο και λίαν υπουργοπλακωτικό τεμμάχιο τζάμπα και βερεσέ στην θάλασσα; Δηλαδή επειδής είμαστε φτωχοί και περνάμε κρίση δεν έχουμε δικαίωμα κτηριακού μεγαρομαξιμικού καταπλακώματος; Γιατί τέτοια εμπάθεια ρε γκάϊς; Δεν έχετε ακούσει που όλοι λένε ότι θα το βρούνε τα λαμόγια "από πάνω"; Ε πως θα το βρούνε από πάνω όταν κάνετε εκατόν πενήντα ξεγυρισμένα κιλάκια θαλασσογαργάρα; Αίσχον!

Μούφα τελικά αυτό το λίαν ορθόδοξο "θα το βρούνε από πάνω".....

Λέτε να το βρούνε τελικά από....κάτω;

Κλείσε το φως, και μη τους δίνεις ούτε απόψε, ούτε ποτέ τίποτα!

http://kalloni.net/images/stories/save-of-electricity.jpg

Χαράτσι κατοικίας η νέα καταδρομική έμπνευση του πράσινου σαν χολή σοσιαλισμού. Αλλαγή θέλατε τσουτσέκια, σκύψτε να την πάρετε τώρα που θέλει κι΄αυτή να σας...πάρει!

Αλλά ας σοβαρευτούμε τώρα και ας ασχοληθούμε λιγάκι με το νέο διλημματάκι που μας κέρασε το Κίνημα: Πληρώνουμε το νέο χαράτσι ή όχι; Δεν χωράει αμφιβολία ότι πληρώνοντας κερδίζει η χώρα ακριβώς τα ίδια που θα κέρδιζε αν δεν πλήρωνε. Το νέο χαράτσι ούτε σώζει την παρτίδα  της "σωτηρίας" της πατρίδας, ούτε μειώνει χρέος ή έλλειμμα ή ικανοποιεί τέλως πάντων τελεσίδικα τα βίτσια των δανειστών. Το χαράτσι αυτό δίνει απλά μιά ανάσα στο καθεστώς πασόκ, τίποτα άλλο!

Δώρον άδωρον, τζάμπα μαγκιά της κοινωνικά και πολιτισμικά εξαθλιωμένης πασόκας που εκμεταλλεύεται χωρίς τσίπα τον φόβο και τρόμο που έσπειρε η ίδια σε μεγάλα τμήματα της κοινωνίας. Τι κάνουμε λοιπόν; Ρισκάρουμε; Τολμάμε; Βάζουμε το κεφάλι μας να δουλέψει και ανακαλύπτουμε όντως συγγένειες με τον μπαγαπόντη Οδυσσεάκο; Με την σειρά λοιπόν:

Είσαι πασόκος; Πλήρωσε!
Δεν είσαι πασόκος αλλά περισσότερο μαλάκας από το επιτρεπόμενο; Ε πλήρωσε!

Δεν είσαι τίποτα από τα δύο, αλλά δεν φημίζεσαι και τόσο για τις τσαμπουκαλίδηκες επιδόσεις σου; (Χεσμεντέν επιδόσεις) Πλήρωσε!

Έχεις αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό, λίγο τσαμπουκά, δεν είσαι βολεμένο κομματόσκυλο, δεν "την" ξεφλουδίζεις εκ πεποιθήσεως, έξης ή εκ προμελέτης και έχεις μπαϊλντίσει να τους τα ακουμπάς εδώ και ενάμιση χρόνο; Βάλε μπρος το μοτοράκι που είναι μέσα στο κεφάλι σου και άναψε λαμπάκια:

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο αυθαιρετάκι σου, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο εξοχικό σου, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο σπιτάκι που έχεις στην γεννέτειρά σου, ας πούμε Λαμία, που πηγαίνεις κάθε Πάσχα και Εκλογές, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο σπιτάκι στο χωριό σου, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Με μιά αίτηση διακοπής ηλεκτρικής σύνδεσης στο ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ, αντί για χαράτσι λαμβάνει ο Βενιζέλος τον Πούλο!

Το τελευταίο δεν βγαίνει φυσικά από μόνο του, είναι ένα θέμα που σηκώνει, δεν αντιλέγω, πολύ...μπαταρία! Και μπαταρία, και κεράκια, και φακό, τίποτα εξωγήινο και δύσκολο δηλαδή. Το ερώτημα είναι: Μπορούμε να ζήσουμε ένα έως δύο μήνες χωρίς ρεύμα; Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ, το μέσο μαζικής καταστολής της κυβέρνησης σαν όπλο μαζικής αντεπίθεσης; Οι περισσότεροι από εμάς, ναι!

Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία νόμιμης αυτοάμυνας να πάει χαμένη! Ας συντονιστούμε λοιπόν και ας δούμε αν και πόσο θα επιμείνει η πράσινη ξεφτύλα σε ένα μέτρο που βάλει και κατά του ίδιου του μέτρου, και κατά της ίδιας της ΔΕΗ.

Χαράτσι κατοικίας με τον λογαριασμό της ΔΕΗ αυτοί; Ε, εμείς τους αλλάζουμε με διακοπή σύνδεσης τα φώτα!

Εκμοντερνίζεται το σκλαβοπάζαρο! Τώρα έρχεται η Τηλεξεπούλα!

http://www.schulzentrum-doerverden.de/print/telefon.gif


Ότι κανένας δεν παίρνει την χώρα και τον λαό μας στα σοβαρά, γνωστό φυσικά. Ότι δεν υπάρχει ψυχή σε τούτον τον άδικο και ψεύτη ντουνιά, που να δίνει -έστω και χαριστικά- ένα τοσοδούλι ψήγμα τενεκέ για την αξιοθρήνητη κυβέρνηση που μας κότσαρε ο επιστήμων ψηφοφόρος, ε ας μην εμβαθύνουμε για τόσο οφθαλμοφανή πράγματα. Αλλά όχι και τέτοια κατάντια ρε παιδιά!

Φτάσαμε στο σημείο να καταστρέφουν μιά ολόκληρη κοινωνία, να ξεπατώνουν ένα ολόκληρο κράτος, και μάλιστα χωρίς να μπουν στον κόπο να το συζητήσουν πρόσωπο με πρόσωπο! Μάλιστα κύριοι! Που να τραβιούνται στις Βρυξέλλες και στα Βερολίνα τόσοι νοματαίοι; Εισιτήρια, ξενοδοχεία, ταξιά, βαλίτσες, σώπα ρε! Για το Αφγανοελλαδιστάν πρόκειται, σιγά τα κράτη τώρα!

Τηλεφωνικά γίνεται το μακελειό φίλοι αναγνώστες! Κάθονται από την μιά οι ρεζίληδες οι δικοί μας -τρόπος του λέγειν δικοί μας οι λεχρίτες- και από την άλλη τα τσιμπούρια και του δίνουνε να καταλάβει του λογαριασμού του ΟΤΕ.

"Έλα Μπένυ, μ΄ακούς; Εγώ σ΄ακώ;" κράζει ο γερμανός τραπεζίτης που χτύπησε με τον Βενιζέλο φλέβα χρυσού και βιάζεται να τα πάρει όλα.

"Μάστα όλα υπουργέ, συνεχίζει ο τσιμπούρης, βάλτα σε πέντε κοντέϊνερ, χτύπα τους με την τρόμπα του φλιτ μισό τόννο αποσμητικό, γιατί βρωμάει απαίσια το ελληνικό χρήμα και δεν αντέχω την μπόχα του, αλλά πολύ αντέχω την παρουσία του στα χρηματοκιβώτιά μου, και στείλτο τσιφ Φρανκφούρτη γιατί έχουμε ανάγκες να πληρώσουμε την δικιά μας ΔΕΗ, μη μας κόψει κάνας λελές συνδικαλιστής της κυβέρνησης το ρεύμα".

Φυσικά δεν αρκείται ο αξιαγάπητος βδέλας με όλα, ξέφραγο κοτέτσι η καταραμένη αυτή χώρα, ότι προλάβουμε ν΄αρπάξουμε λοιπόν. Του σφυρίζει λοιπόν του Μπένυ (πούχε χλαπακώσει μισό κουνέλι στιφάδο με κοκάρια σαν μπαλάκια του τένις και δεν είχε κουράγιο να αντισταθεί):

"Και πούσαι Βαζελίνο; Στέλνεις που στέλνεις, δεν βάζεις ρε συ και καμμιά εικοσιπενταριά χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων, και καμμιά κατοσταριά χιλιάδες εφεδρείες πούχουμε ανάγκη; Και αν έχει ακόμα χώρο, στρίμωξε και τίποτα μειώσεις μισθών και συντάξεων, βάλε και πάνω πάνω κάνα δοχείο με εξίσωση πετρέλαιου κίνησης και θέρμανσης, αλλά τύλιξέ το καλά μη σπάσει. Και μη ξεχάσεις τα λουκέτα των δημόσιων οργανισμών, αυτά χωράνε σίγουρα."

Αυτά και άλλα φαιδρά απαίτησαν οι ξένες λινάτσες από τις ντόπιες στο χθεσινό τηλεφωνικό σκλαβοπάζαρο! Και σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον γερμανικό Τύπο είχαμε και νευράκια μεταξύ των πρωταγωνιστών του τηλεφωνικού παζαριού! Συγκεκριμένα, ο Μπένυ πήγε κάποτε να κάνει την δυναμική, ο τίποτας πήγε να κάνει τον καμπόσο δηλαδή, και του κοπανίσανε το ακουστικό εν ψυχρώ! Σοβαρά, μιλάνε για ιδιαίτερα σύντομη συνομιλία σε ιδιαίτερα παγερό κλίμα!

Το τηλεελλαδοπάζαρο θα συνεχιστεί και σήμερα. Πολύ δεν πρόκειται να πάει όμως ακόμα. Δεν άφησαν και τίποτα όρθιο οι απανταχού "σωτήρες" μας βλέπετε.

Και το τέλος της θλιβερής αυτής ιστορίας προβλέπεται ιδιαίτερα...τηλεφωνικό: Ούτε τον κόπο να πάρουνε τηλέφωνο δεν θα κάνουνε οι αξιότιμοι ξεπουλοκυβερνήτες του πασόκ. Ένα μονολεκτικό SMS θα στείλουν* μόνο προς πάσα κατεύθυνση:


Τετέλεσται....


* Ας ελπίσουμε από ελικόπτερο