21/9/11

Πολύ ακτινοβολία ο Ξυνίδης!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRBU8zeGVKO5cLphoD9FEoECoATTG2YH57vCeYE8Wmvp2LpkT4viKhoj1Bx2yiK3VRva5MsxiIrHceh9SqNUFBAq9OX2qOqt_sasTtaxNBDqUiW8qxX-cp2zCOdLjlRwqTuOdHpfBy03A/s1600/%25CE%259E%25CE%25A5%25CE%259D%25CE%2599%25CE%2594%25CE%2597%25CE%25A3.jpg


«Από τη στιγμή που η χώρα έχει φτάσει στο ζει-δεν ζει και στο πτωχεύει-δεν πτωχεύει, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας.

Και οι εργάτες στη Φουκουσίμα ξέρουν ότι όταν εργάζονται εκτίθενται σε ακτινοβολία που κατά το 99% θα τους δημιουργήσει καρκινογένεση. Επιτελούν όμως το καθήκον τους»

Ξυνίδης, αφανής αγωνιστής της πασόκας!

Να σας πω μιάν αλήθεια ρε παιδιά; Εμένα με πιάσανε τα ζουμιά όταν το διάβασα! Ο άνθρωπος είναι μεν σαν να υποφέρει από χρόνια δυσκοίλια ή σαν να τον περιμένει καμμιά ζόρικη αρκούδα στην γωνία για τα περαιτέρω, βοήθειά μας, αλλά από αυτοθυσία και ηρωισμό ξεπερνάει ακόμα και τον Σαργκάνη σε εκείνο το φοβερό πλονζόν που είχε κάνει στο αξέχαστο εκείνο ματς της Εθνικής στην Κοπεγχάγη!

Κάνουν το καθήκον τους λοιπόν οι ήρωες του πασόκ από την στιγμή που η χώρα ζει δε ζει και πτωχεύει δεν πτωχεύει. Δηλαδή πριν, οταν η χώρα ζούσε ζούσε και δεν πτώχευε δεν πτώχευε τι κάνατε ρε παιδιά; Τσουλήθρα στα πλακάκια της Βουλής;

Πάντως μπορεί να λέει που και που ο Ξυνίδης σαν δικομματικά πολιτευόμενος άνθρωπος καμμιά χύμα μαλακία, αλλά την παρομοίωση με τα γιαπωνεζάκια που σκίζονται στην Φουκουσίμα για την σωτηρία της ραδιενέργειας, την πέτυχε στο κούτελο! Κέντρο, μαύρο, εκατό πόντοι! Εκτίθονται σε ακτινοβολία κατά την εκτέλεση του καθήκοντος οι άτυχοι γιαπωνέζοι εργάτες και θα βγάλουν κατά πάσα πιθανότητα την κακιά αρρώστεια, λέει. Αλλά δεν εκτίθονται και οι υπουργοί του πασόκ σε ηλιακή ακτινοβολία τόσες δεκαετίες που προσπαθούν να μεθύσουν τον ήλιο σίγουρα ναι; Ρωτάμε! Και ξέρετε τι όγκους έχουνε βγάλει οι περισσότεροι από δαύτους; Πέντε κάλους ανά πατούσα έχει βγάλει ο Πάγκαλος μόνο!

Πολύ καθησυχαστικό να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που θυσιάζουν εαυτόν λόγω καθήκοντος. Οι μεν ρισκάροντας την ζωή τους, οι άλλοι ρισκάροντας την ζωή άλλων. Ο αλτρουισμός να περισσεύει και ας τον γυρίζουμε τρεις φορές σε ρεβέρ όπως τα μακριά μπατζάκια.

Φυσικά δεν χρειάζεται να βγάλει και ο Ξυνίδης τίποτα, του αρκεί του ανθρώπου να μείνει ως έχει. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για αυτόν, για άλλους υπουργούς του πασόκ τραβάω ζόρι: Έχετε σκεφτεί τι ρίσκο παίρνει ο Λοβερδάκος μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία και εργαστήρια; Όχι ότι σώνει και καλά θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια επικίνδυνη ακτινοβολία, που τέτοια τύχη, αλλά σε νοσοκομείο μπαίνεις, άνθρωπος είσαι, αρκεί να έχει σφουγγαρίσει η ρουφιάνα η καθαρίστρια το πλακάκι και να μην έχει προλάβει να στεγνώσει, και όσα δεν φέρνει η ώρα, φέρνει το γλύστριμα σε υγρό πάτωμα που λέει και η παροιμία, αλλά που τέτοια τύχη...

Και ένα ακόμα. Και οι πασόκοι και οι γιαπωνέζοι ήρωες αξίζουν σίγουρα καλύτερης τύχης. Δεν είναι και η καλύτερη δυνατή ενασχόληση να διακινδυνεύουν οι μεν την σωματική τους ακεραιότητα στους αντιδραστήρες της Φουκουσίμα και οι δε στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων. Ε, γιά κάτι τέτοιες ιδέες όπως η ακόλουθη έχει γίνει το μπλογκ αυτό γνωστό μέχρι το Μονοδέντρι και βάλε. Πρόταση: Να κάνουμε ανταλλαγή ηρώων! Να έρθουν οι δυο μήνες οι γιαπωνέζοι ήρωες να παίξουν την ζωή τους για τη σωτηρία της Ελλάδας κορώνα γράμματα στην Βουλή, και να πάνε οι πασόκοι υπουργοί στην θέση τους στην Φουκουσίμα!

Και αν με ρωτάτε εμένα για πόσο, δεν πα να αφήσουνε εκεί και τα κόκκαλά τους....

Νέο πογκρόμ πασόκ-τρόϊκας: Σήκω επιτέλους μαλάκα!

http://w1.kunstnet.org/15569/gross_apokalypse-mit-rauch.jpg

Νέα μέτρα; Τι νέα μέτρα; Των εχθρών τα φουσάτα περνάνε σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά!

Περνάνε εδώ και δυό χρόνια, ξανά και ξανά και ξανά! Περνάνε και δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στα διάβα τους! Και αυτοί οι εχθροί δεν πρόκειται ποτέ να σκορπίσουν, όσο πιάνει τον "ήρωα" τον Έλληνα αυτό το γαμημένο το τσιριπιτί στο άκουσμα της λέξης "χρεωκοπία".

Φρέσκα, ολόφρεσκα λοιπόν τα σημερινά μετρουλάκια, μούτζα και φτύσιμο στα μούτρα της κοινωνίας που επιμένει να τους ανέχεται. Μιά κοινωνία χεσμένη στον καταναλωτικό της φόβο, που καλύπτεται ακόμα από την "ιερή αγανάκτηση" των πρασινογάλαζων ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ και παίζει αδιάφορη το πουλάκι της σε τρίωρες παναττικές άλλοθι μαζώξεις.

Σκίσημο κανονικό, τύφλα νάχει η Κόλαση του Δάντη, και ξανά, και ξανά και ξανά! Και όμως ο μεγάλος Μαλάκας ανέχεται ακόμα τους βιαστές και τις παραφυάδες του: Τα πάντα πάνε στον διάολο αλλά το πασόκ και η νδ είναι ακόμα εδώ! Και η πάσκε και η δάκε! Και η πασπ και η δαπ! Και όλα τα κομματοσκυλικά διορισμένα δικομματολαμόγια του Δημόσιου!

Τίποτα δεν λέει να αλλάξει από την συνταγή της αποτυχίας και καταστροφής η κουφαλίτσα ο βολεμένος ή ημιβολεμένος συμπολίτης μας! Όλο αυτό το σκυλολόι που λυμαίνεται σχεδόν 40 χρόνια την χώρα και την ζωή μας είναι εδώ, ενωμένο δυνατό! Ήμαρτον!

Μα να μην ανθίζονται οι κόπανοι ότι πρόκειται για ένα πραγματικό δίλημμα! Μα να μην θέλουν να καταλάβουν οι στόκοι ότι πρόκειται για ένα υπαρξιακό Ή Εμείς, Ή Αυτοί; Μα να μην έχουν ίχνος τσίπας και φιλότιμου και να καταπίνουν αμάσητα κάτι ανείπωτα θλιβερά τύπου "ευτυχώς που έχουμε και την τρόϊκα" όπως ξέρασε το κήτος Οικονομικών σήμερα στη Βουλή.

Αντέχουμε ακόμα; Αν αντέχουμε, και αυτός είναι λόγος κοινωνικής αναισθησίας, ας την αράξουμε πάνω στο αυγουλάκι "μισθούλης", ή "συνταξούλα", ή "υπάρχουν ακόμα κάποια στην άκρη", ή "έχει ο μπαμπάκας", ή "τι να κάνω εγώ ένας τοσοδούλης", η "όλοι ίδιοι είναι" και ας κλωσσήσουμε με αυτόν τον ...ηρωικό τρόπο το ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΟΤΕΣ!

Βενιζέλος σε τρόϊκα: Σ΄αγαπάω μωρή, μ΄ακούς;



Τι να κάνουμε κύριοι συνάδελφοι; Αγαπήσαμε κύριοι συνάδελφοι!


Δεν είναι πλάκα: Τόπε "το άγγιγμα του Θερμίδα", ο Μπίλιας ο αντιπρόεδρος, ο μπόγος ντε, ο Βαζελίνος ντε, σήμερα στη Βουλή:


 "...Ευτυχώς που έχουμε και την τρόϊκα..."

Αγάπη σφοδρή και παράφορη με την αλανιάρα την τρόϊκα ο εύχοντρος μπάκακας του υπουργείου Οικονομικών!

Καψούρα ξαφνική και νταλκάς μεγάλος! Σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ πρόκειται να την συναντήσει το απόγεμα σε ένα πρώτο ραντεβού και να της κάνει το τραπέζι σε γνωστό κέντρο της Παραλιακής. Ενδεικτικό του παράφορου αισθήματος του ερωτιάρη Μπένυ είναι ότι αδειάσανε σήμερα όλα τα ανθοπωλεία που βρίσκονται έξω από τα νεκροταφεία της πρωτεύουσας από μαζικές παραγγελίες του υπουργού!

Στο κέντρο θα παραστεί και η μεικτή χορωδία των αγαπημένων εστιατορίων του υπουργού, η οποία θα αφιερώσει στην εκλεκτή του Βενιζέλου το παρακάτω τρυφερό άσμα.

Παρακαλούνται οι θαμώνες να μην ρίπτουν πιάτα ή άνθη κατά την ώρα που ρίχνει ο Μπένυ την ζεϊμπεκιά του. Κεφτεδάκια δεκτά!




...πότε θα κάνει επιτέλους ξαστεριά ωρέ παιδιά;

Νέαμέτρανέαμέτρανέαμέτρανέαμέτρανέαμέτρανέαμέτρανέαμέτρα

http://bilder.rofl.to/media/data/pic-4b3e19d8954b1d9b41db816c5d5abac5-full.jpg


Νέα μέτρα!
Τι;
Νέα μέτρα ρε!
Άσε μας ρε φίλε! Τι νέα μέτρα;
Νέα μέτρα είπα ρε. Όπως Νέα Σμύρνη, αλλά με μέτρα!
Καλά, πάλι;
Γιατί νόμιζες ότι κάνανε sold out;
Εμ αφού πήρανε 25 φορές...
Ε και; Από το δικό τους πορτοφόλι τα παίρνουνε;
Ναι, αλλά μας είπαν ότι δεν θα ξαναπάρουν άλλα.
Και πόσες φορές μας το ξαναείπαν αυτό ρε φίλε;
Μέχρι τώρα...25 φορές νομίζω...
Ε δεν είναι φυσικό τότε να πάρουν 26 φορές νέα μέτρα και να μας πουν μετά για 26η φορά ότι δεν έχει άλλα;
Ε ναι.
Ε νέκρα!

Δίδαγμα: Σύμφωνα με τον νόμο της ζούγκλας....







...αν δεν σκοτώσεις το πεινασμένο θεριό που σου επιτίθεται...


 .......................................θα σε φάει!



Ξεσηκωθείτε επιτέλους και φάτε το πασόκ!

Τρόϊκα-Πασόκ: Θα φας καλά, κουφάλα Έλληνα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJBN6YWNfb3FMsfVQlWUaYG_JuXvEp542oB8BUYDVRmVTixkyzpJysskatEadZzjwhSYkVco75caDFFhwRV310ZWrTRG6loNESjX4pLxVhiEvM9Uk0cYE7m4J1DcW5Wnh9EOVACqDBMQ/s1600/troikavenizelos_649518911.jpg

Τάπανε λοιπόν και χθες στο τηλέφωνο οι λεβέντες της τρόϊκας και ο εκπρόσωπος της πράσινης παρακμής, ξεφτύλα οικονομικών Χοντροβενιζέλος. Τι ακριβώς τσαμπουνάγανε τόση ώρα οι ταμίες των δανειστών δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή ακριβώς (αν και οι φήμες οργιάζουν). Αυτό που γνωρίζουμε είναι, ότι ΚΑΙ οι δύο πλευρές δήλωσαν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα του ελλαδοπάζαρου, το οποίο θα ανακοινωθεί μετά την σημερινή σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου των Κουΐσλινγκ του πασόκ. Ικανοποιημένοι οι νταβατζήδες; Πιό βαθιά επίκυψη λαέ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου επήλθε συμφωνία σχετικά με το περαιτέρω γδάρσιμο του πολίτη και την προγραμματισμένη καταστροφή της χώρας. Τι μπορούμε να περιμένουμε ακόμα; Τι θα ακούσουμε ακόμα; Απλά, ότι γνωρίσαμε και ακούσαμε μέχρι σήμερα: Νέα μέτρα για να σωθεί από την χρεωκοπία η καταδικασμένη σε θάνατο χώρα, γιατί κάνανε πάλι "λάθος" υπολογισμό τα τσογλάνια που μας πουλάνε νταβατζηλίκι, και αυτά ήτανε, πάπαλα, δεν έχει άλλα μέτρα! Μία από τα ίδια!

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι το απόστημα ονόματι πασόκ δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ από μόνο του την απίστευτη επιδρομή του κατά της κοινωνίας! Τα τσιράκια των δανειστών είναι αποφασισμένα να τα δώσουν όλα προκειμένου να σώσουν για κάνα δυό χρονάκια το βρωμοτόμαρό τους! Πρέπει επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος σε τούτον τον εφιάλτη: Έξω -από την χώρα- οι μπάσταρδοι της τρόϊκας, μέσα -στον Κορυδαλλό- οι πουλημένοι μπάσταρδοι του πασόκ!