26/11/11

Βοήθεια! Αυξάνονται οι Εξαγωγές!

http://img01.lachschon.de/images/102820_sklavenarbeit.jpg



Θρίαμβος!

Κατά 28,8% αυξήθηκαν οι εξαγωγές το Σεπτέμβριο!!!

Η ανεργία στα ύψη, η φτώχεια των εργαζόμενων στα ουράνια, η εξαθλίωση μεγάλου μέρους της κοινωνίας στο ζενίθ, τα λουκέτα στην αγορά να σπάνε κάθε ρεκόρ, αλλά οι εξαγωγές;

Τι γίνεται αλήθεια με τις εξαγωγές σε τούτους τους χαλεπούς και πονηρούς καιρούς που ζούμε;

Στα ύψη, στα ουράνια, στο ζενίθ, σπάνε όλα τα ρεκόρ οι εξαγωγές!

Ο κόσμος δεν έχει να φάει, και οι εξαγωγές κάνουν θραύση, να τι εννοούσαν οι παπατζήδες του πασόκ όταν έθεταν το δίλημμα "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα"! Με μισθούς, συνθήκες, μορφές εργασίας και εργατικά δικαιώματα που θυμίζουν μακρινές περασμένες εποχές, επιτυγχάνεται η πανέμορφη ανατροπή της ισορροπίας της μπαλάντζας που οδηγεί στην καραγαμάτη νεοφιλελεύθερη νιρβάνα "Όσο χαμηλότερος ο μισθός σου, τόσο μεγαλύτερο το κέρδος μου; Στα παπάρια μου!"

Να δούμε πόσοι θα το θυμηθούν αυτό, όταν σε λίγα τέρμινα θα κληθούν να ρίξουν το κουκί τους πάλι στην κάλπη...

 

Άδωνις Γεωργιάδης: Τρέχω για την Ελληνική Νεφτιλία

http://www.egglezos.gr/prom/components/com_virtuemart/shop_image/product/909ab9b4ebe0e5733940fa1c4207f736.jpg


Άδωνις. Μπορείτε να φανταστείτε ελλειμματικό υστερικό τριγλυκερίδιο σαν πλασιέ Ναυτιλίας; Μπα, αδύνατον, δεν γίνεται. Σοβαρό άτομο ο υφυπουργός του λά.ος, Άδωνις Γεωργιάδης, σοπράνο βιβλιοπώλης-ιστορικός-συνσωτήρας της πατρίς εκ της χρεωκοπίας. Έγραψε και σοβαρά βιβλία, όπως το "Η Ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα. Ο μύθος καταρρέει", να μάθει το ντουβάρι ο Νεοέλλην τι έβαζε ο ένδοξος πρόγονός του, πως, που και σε ποιόν, να μην έχει υπαρξιακές ανησυχίες και πλήρη άγνοια του ζωτικού θέματος της συμβολής της βαζελίνης στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Ακροδεξιό τον ανεβάζουν, φασίστα τον κατεβάζουν οι συριζοκουκουέδες, αλλά ποιός τους δίνει αυτωνώνανε πιά σημασία, τώρα που τον έκανε ο αντιεξουσιαστής στην εξουσία "σοσιαλισμός", πλεούμενη εξουσία...

Φτάσαμε κι΄εκεί, ο λα.ος στην κυβέρνηση! Και το παράξενο είναι, ότι από τους δέκα χιλιάδες γερμανούς νεοναζί που έμαθαν τα μαντάτα, δεν έκανε ούτε ένας χαρακίρι! Ούτε ένας! Απίστευτο!

Βγήκε σήμερα ο πινέζας στην κρατικοπασοκική τηλεόραση και έριξε ένα κοντέϊνερ βιβλίο στο κεφάλι κάθε τυχερού θεατή του πρωϊνάδικου.

Εμένανε που με βλέπετε και δεν σας γιομίζω το μάτι, εγώ θα την σώσω την φουκαριάρα την ναυτιλία και αίσχον ο ρουφιάνος ο Παπουτσής, μολών λαβέ! Δεν χαμπαριάζω εγώ από κάτι προστασίαι του πολίτη που μας κουνιούνται και κάτω τα χέρια από το εφοπλισταριό, πας μη Έλλην εφοπλιστής, ξένος! Και μιά χαρά πέρασα στην Μυτιλήνη, και μη μου λέτε εμένανε περί λεσβίας, γιατί θα καθήσω να γράψω πιό καλό βιβλίο από το παραπάνω, με τίτλο "Η μαλακία στην Σύγχρονη Ελλάδα. Η αλήθεια θριαμβεύει". Υπέροχα πέρασα στο νησί, αλλά μιά πέτρα μου πέρασε σύριζα (είδατε που τα θέλει του κώλου της, της λέξης;) από το αυτί, αλλά θα ξαναπάω. Άμα με έπιανε όμως, θα ήμανε σήμερα στο νοσοκομείο, μεγάλη κακία να επιμένει ο μη δημοκράτης λαός σε τέτοια πετρικά αντικείμενα τη στιγμή που στη Μυτιλήνη ευδοκιμούν τόσες νερατζιές και τα αυγουλάκια είναι ακόμα προσιτά.

Εγώ ανησύχησα από όλα αυτά τα βίαια, αλλά όταν είπε ότι το υπουργείο του και κανένας άλλος είναι υπεύθυνο για την "πώληση της ελληνικής σημαίας" ηρέμησα και κάθησα να γράψω αυτό το ποστάκι, να ηρεμήσετε και εσείς.

Καλό μας σαββατοκύριακο.

Μέτρα; Ε όχι, τελείωσαν!

http://i-cdn.apartmenttherapy.com/uimages/ohdeedoh/051109-yardstick.jpg



Πες ότι τρακάρεις στον δρόμο έναν οποιοδήποτε ορκισμένο  τσιράκι της πασόκας. Δεν εννοούμε φυσικά τροχαίο τρακάρισμα, δηλαδή τίποτα μετωπικές με κάνα Λοβέρδο ή με κάνα Διαμαντοτσουτσέκι, να έχεις εσύ φύλακα άγγελο και να μην παθαίνεις ούτε γρατζουνιά, και εκείνοι να τρέχουν* από γραφείο κηδειών σε γραφείο κηδειών, να εξασφαλίσουν θέση σε κάνα celebrity κοιμητήριο οι άνθρωποι, εννοούμε να τους πετύχεις κάπου στην πόλη. Και όταν λέμε να τους πετύχεις, μη νομίσει κανείς ότι εννοώ ότι τους έχεις "σημαδέψει" κι΄όλας και ότι αυτό συνεπάγεται και μας κλείσουν μέσα, για τυχαία και αναίμακτη συνάντηση μιλάω. Τι νομίζετε θα απαντούσαν σε μιά οποιαδήποτε ερώτησή σας;

Δεν έχει άλλα μέτρα!

Στατιστικά πρόκειται για την πρώτη επιλογή τους, με την "σας λιανίζουμε για να σώσουμε την πατρίς" να έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη. 


Ε, δεν έχει άλλα μέτρα!


Τα πρόσθετα μέτρα ύψους περίπου 7 δισεκατομμυρίων ευρώ για την τριετία 2013-2015 που πρόκειται να μας φέρει το επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο, όπως είπε χθες ο χοντρός Οικονομικών στην Βουλή, προβλέπεται να...μετριάσουν κάπως την χαρά του...μετριοπαθή χαζοχαρούμενου λαού επειδή δεν έρχονται άλλα μέτρα, αλλά θα το αντέξει.


Θα το αντέξει μέχρι τότε που θα έχει ακόμα να πληρώνει. Όταν τελειώσει το ρευστό και αρχίσει να τον κόβει η λόρδα, θα σηκωθεί και θα τους φάει! Νόμος της Φύσης! 


Μα να περιμένει να μην έχει να φάει για να ξεσηκωθεί! Ντάξει, νόμος της φύσης, αλλά όχι και τόσο...φυσιολάτρες ρε παιδιά!




* Ας κάνουνε οι άνθρωποι μιά...προσπάθεια, να δούνε εξήγα με μεταξωτή πλερέζα πολυτελείας εγώ!