8/12/11

Δημοσκόπηση: Πάει για πρωτάθλημα ο Λοβέρδος!

http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/loverdos16-458x315.jpg

Πάαααααρε για εμέ τηλέφωνοοοοοο, λιγάκι να ηγηθούμεεεεεε.... 

Διαβάστε να δείτε τι παράξενες ιστορίες αγάπης γράφει η ζωή. Ρίχνει ένα SMS το περιοδικό Το Ποντίκι στην εταιρεία Pulse (εμείς σας ρωτάμε, εσείς απαντάτε, άλλοι πληρώνουν), το και το από υγεία είμεθα καλά και κάντε κάνα δημοσκοπησηματάκι στους ψηφοφόρους του πασόκ περί διαδοχής Παπανδρέου, να τα κονομήσετε.

Το διαβάζει ο διευθυντής της Pulse και φρικάρει. Βουτάει το τηλέφωνο και παίρνει αμέσως τον Πόντικα! Ρε συ Τρωκτικέ, τι δημοσκόπηση σε ψηφοφόρους του πασόκ μας λες ρε φίλε; Και που να τους βρούμε ρε;

-Ε ψάξτε ρε παιδιά, απαντάει ο αρχιποντίκης ο Δελλατόλας, χίλιους τόσους που χρειαζόμαστε θα βρείτε, τι στο διάλο;

Ρε Δελλατόλα, άμα είχανε χίλιους ψηφοφόρους θα κάνανε αμέσως εκλογές, γιατί νομίζεις το τραινάρουνε αυτό με την 19η Φεβρουαρίου; Προτείνω να ρωτήσουμε και ψηφοφόρους του λά.ος, δεν έχουν και πολλές διαφορές τα δυό κόμματα, συγκυβερνάνε ντε!

Τελικά έγινε η δημοσκόπηση χωρίς την βοήθεια του Καρατζαφέρη, αλλά με χίλια ζόρια. Πέσανε οι ρουφιάνοι της γειτονιάς μέσα, να πάρε ετούτον, να πάρε και αυτόν, ανίατοι πασόκοι οι άτιμοι, σκίστε τους, μπήκε το νερό στο αυλάκι.

Πλακώσανε τα τηλεφωνήματα, να πέσει ο παράς.

Ο κύριος Μίμης Πρασινάκης, σοσιαλιστής το επάγγελμα, Δημόσιος Υπάλληλος στην ιδεολογία παρακαλώ;

-Ναι, αλλά ανάποδα.

Η Pulse είμαι, να σας κάνω μιά ερώτηση;

-Εξαρτάται την ερώτηση.

Οκ. Πρώτον, είστε ψηφοφόρος του πασόκ;

-Δεν λέω, θα φάω ξύλο!

Όχι ρε, δημοσκόπηση κάνουμε.

-Ορκίζεσαι;

Αμέ!

-Ε ορκίσου!

Μα τα κάλαντα!

-Εντάξει τότε. Ναι, είμαι.

Ωραία. Υποθέτουμε ότι ο Γιωργάκης δεν θα παρατήσει την προεδρία του πασόκ, μέχρι να μεγαλώσει η κορούλα του και να αναλάβει το μαγαζί. Αλλά τι κάνουμε στην περίπτωση που η κοπέλα αποφασίσει να κάνει κάτι πιό έντιμο στη ζωή της, ξέρω γω σχεδιάστρια ή δασκάλα και ο πατέρας της πληγωθεί τόσο πολύ και παρατήσει την πολιτική για να κάνει με το κανώ την διαδρομή αλέ Εξουσία-Αγύριστος χωρίς ρετούρ; Ποιός θα ήντουνε ο ιδανικός συνεχιστής του οράματος του δημοψηφίσματος και της εξουθένωσης της ελληνικής κοινωνίας;

Τελικά αφού ξεπάτωσαν μιά λίστα με περίπου χίλιους εκατό σοσιαλίζοντες (αλλά όχι και πάρα πολύ) νοματαίους στην ρωτηξιά, κάθονται στο τέλος και μετράνε τα αποτελέσματα.

Εγγεγραμμένοι 1.100. Τηλέφωνα 1.100. Μείον ένα σε ντελίβερυ για πίτσες, 1.099. Έγκυρα 1.099,  Άσπρα μηδέν. Άκυρα μηδέν. Θα τον σηκώσουνε τον ήλιο σίγουρα; Ναι. Έλαβον: Ανδρέας Λοβέρδος 25%, Μπένυ Βαζελίνος 22%, Άλλος 20%, Μιχαλάκης Χρυσοχοΐδης 7%, Αννούλα Διαμαντοπούλου 5%, Γιαννάκης Ραγκούσης 4%, Χρηστάκης Παπουτσής 2%. Σύνολον 87%, λείπουν 13% και κάτι μου λέει, ότι τα περισσότερα από αυτά τα μάζεψε η Αρσαίνενα, η Κατσέλη, που θα ήταν ιδανική προεδρίνα του πασόκ, αφού μπορείς να την διώξεις όποτε θέλεις και να την ξαναβάλεις μέσα όποτε εσύ γουστάρεις.

Τι βλέπουμε εδώ; Πρώτον την μεγάλη αδικία, να αφήσουν τον ήρωα τον Καρχιμάκη εκτός! Δεύτερον: Τον άδικο παραγκωνισμό του Παντελή Καψή, του οποίου ο αδερφός έγινε υπουργός και αυτός έμεινε στο mega να βαράει τις μύγες που ενοχλούν τον Πρετεντέρη. Τρίτον, την εξαφάνιση του Μπεγλίτη, τέταρτον τον καταποντισμό της Βασούλας Παπανδρέου, αυτή και αν είναι αδικία και αχαριστία! Αλλά ας πάμε στους...εκλεγέντες και ας αναλύσουμε την λαϊκή ρήση.

Οι ψηφοφόροι της Αλλαγής επιμένουν να μην αλλάξει τίποτα! Αυτοί που μας τάζανε "λεφτά υπάρχουν", αυτοί οι ίδιοι που μας πήραν ότι είχαμε για να μας "σώσουν", αυτοί και κανένας άλλος πρέπει κατά την γνώμη της πρασινάδας του σοσιαλισμού να αναρριχηθούν στην κορυφή του πασόκ.

Και ποιός κρίνεται ως πιό ικανός; Ο μαρθαβούρτσης Υγείας, ο γίγαντας Λοβέρδος! Αυτή η επιτομή της σοβαρότητας καλείται να σώσει κίνημα, Σοσιαλιστική Διεθνή και Έθνος!

Κάτι μου λέει, ότι τελικά θα θριαμβεύσει της ηθοποιίας ο...στόκος!

Μάθατε τι τραγούδαγε τις προάλλες στην γυναίκα του ο Γιωργάκης;

"Είναι νωρίς-για κανώ-Άντα....."

Καθόλου ύποπτο το πακέτο που αναστάτωσε την Deutsche Bank!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdK4_rDtDuJkwY7wzx1aNSmvETxmmif04Qw-z6L0FJGSuMomtk2_EQYsVm5UJ2BeAO6wF8nd0zjzdseRM8bhzGqfGdDk1WRR0KZ1gxwy-o6kkmSqnZGlRDpSNmnUAyfvWjrIeAvL8bksrd/s1600/zeibekiko.jpg



Έληξε ο συναγερμός σχετικά με το ύποπτο πακέτο με την ακόμα πιό ύποπτη σκόνη που έφτασε στα κεντρικά γραφεία της Deutsche Bank στην Φρανκφούρτη. Όπως ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά σε ειδική πρες κόνφερενς η τοπική αστυνομία, ούτε το πακέτο, ούτε η σκόνη μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνα για την εν λόγω τράπεζα ή για το κοινωνικό σύνολο που έχει νταλαβέρια με τον τραπεζιτικό κλάδο. (Που ακούστηκε αυτό, να έχει κάποιος πρόβλημα λόγω νταλαβεριού με την χρηματοπιστωτική ελίτ της μαφίας;).

Η όλη φάση πρόκειται για ένα αθώο λαθάκι υπαλλήλου της ΕΚΤ, ο οποίος μπέρδεψε την βούρτσαν με την Άρτεμιν, δηλαδή Λούτσαν (μη πούμε τίποτα άλλο και μας ξεσκίσει η ιερά ημών Μητρόπολις ως βλάσφημους και κωλόπαιδα μπλόγκερ) και απέστειλε το εν λόγω πακέτο στην Deutsche Bank αντί στον λογαριασμό της Ελληνικής (όχι εντελώς, αλλά αρκετά) Κυβέρνησης, στην Τράπεζα της-εμένα-μου-λες-Ελλάδος.

Καθόλου ύποφτη η σκόνη λοιπόν, καθώς -σύμφωνα με σατανικά εμπνευσμένες πληροφορίες-πρόκειται περί της περίφημης 6ης Δόσης! Η είδηση σκόρπισε στους κυβερνητικούς κύκλους (αν και το λά.ος επιμένει σε τετράγωνα, επειδή κυκλώνονται πιό εύκολα, λένε) της Αθήνας μεγάλο συνεργασιακό ενθουσιασμό! Ανεκμετάλλευτες από το πλατύ μπλογκοσφαιρικό κοινό πληροφορίες μιλάνε για άνοιγμα σαμπανιών από τον Βενιζέλο στο κυλικείο της Βουλής. Έπεσαν και κάτι ξεγυρισμένες ζεϊμπεκιές υπό το ελαφρά παραφρασμένο λαϊκό άσμα "Τώρα γελάν΄ όλα τ΄αλάνια, που δεν θα μείνουνε χαρμάνια"....

ΙΚΑ: Παράταση! Στις 21 Δεκέμβρη αντί στις 16 οι συντάξεις! Λέτε να πάμε και στα πέναλτυ;

<b>Υπουργείο Εργασίας </b><br>Υποχρεωτική η προσωρινή σύνταξη

Χάλασε η αμαξοστοιχία κοντά στο Λιανοκλάδι, λένε. Θάρθει σε πέντε μέρες, μη περιμένετε.



Με καθυστέρηση πέντε ημερών θα πληρώσει τις συντάξεις του Γενάρη το ΙΚΑ.

Έλα τώρα, μη κάνεις έτσι για πέντε μέρες ρε γιαγιά! Τι 16 τι 21 Δεκεμβρίου; Δεν θα χαλάσει ντε ο κόσμος, αν πάρεις τα 385 σου ευρώ σύνταξη πέντε μερούλες αργότερα!

Ευτυχώς που δεν διαβάζουν μπλογκ οι γιαγιάδες, θα άκουγα πολλά. Το θέμα δεν προσφέρεται ούτε για ειρωνεία, συγγνώμη. Αλλά αν δεν βάλουμε και λίγο αλατάκι, να πάρει στάση υποψίας χαμόγελου το χειλάκι μας, δεν την βγάζουμε πλέον ρε παιδιά.

Τι έγινε; Τι να γίνει; Έπιασε η Ελευθεροτυπία (που έχει τρομερά οικονομικά ζόρια και βρίσκει μπροστά της έναν απροσπέλαστο τοίχο από πανελλήνια καιγαμωτασοσιαλιστικά κουνήματα και από καιγαμωτιςμηδιαπλεκόμενες τραπεζούλες, γιατί δεν είμαστε μεν κόκκινη φυλλάδα, αλλά όχι και να προσκυνάμε σαν Τα Νέα και το Βήμα το ευαγγέλιο του Μνημονίου ντε, άρα δάνειο γιόκ και ζήτω η Δημοκρατία) και έγραψε το άρθρο, που αν δεν βαριέστε μπορείτε να διαβάσετε εδώ  http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=330375.

Ούτε σάλιο στα ταμεία του ΙΚΑ, θα έλεγε ο εξπέρ του...λιπαντικού είδους, μαρθαβούρτσης Υγείας και Κοινωνικού Οέναςξεσκίζειτονάλλονε, Ανδρέας-θέλω-κι εγώ-να -γίνω-πρωθυπουργός-Λοβέρδος. Άρα ας περιμένει μιά βδομαδούλα η...βολεμένη γερουσία της χώρας, την χώρα σώζουμε, δεν κάνουμε ροκανίσματα με στροφή, να φτιάξουμε κοιλιακούς ντε.

Θα πει τώρα η αναρχοκομμουνηστική συνταξιουχία , και πως να περιμένουμε ρε Κόφτη του κερατά, που έχουμε ξεσκιστεί να πληρώνουμε το χαράτσι της αρκούδας και δεν φτάνουν πιά με τίποτα; Δε πα να λέει; Ποιός λογαριάζει τους συνταξιούχους τώρα που έχουμε ρίξει όλο το χαρτί της Ευρώπης να σώσουμε τις τράπεζες; Εξ άλλου έχουμε πάρει φόρα με τα...φιλολαϊκά μέτρα και δεν γίνεται να φρενάρει τόσο απότομα ο...σοσιαλισμός, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ντελαπάρει στην στροφή και να πέσει πάνω σε καμμιά βαρβαρότητα και να τρέχουμε και να μη προφταίνουμε.

Τι άλλο θα δούμε ακόμα; Θα δούμε όλο το ευγενές περιεχόμενο του ακόμα πιό ευγενούς "πακέτου στήριξης", που οριοθετείται από τις...ροζ γραμμούλες ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΩ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩ σχεδόν ΟΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ και ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ.

Πενθήμερη παρακράτηση των συντάξεων το ΙΚΑ λοιπόν, και σιγά μη καταβάλουν και τόκους. Δεν προβλέπει το καταστατικό τέτοια νερόβραστα. Αφού μπορείτε να παίξετε όλα σας τα λεφτά στο bet and win, ότι δεν πρόκειται ο λαός να ανατρέψει για τέτοια "ψιλά" την τρόϊκα της κυβέρνησης της τρόϊκας, έστω και αν τα κέρδη είναι μηδαμινά (1,001 στο 1 Ευρώ δίνει. Λίγα αλλά σίγουρα), γιατί να μη τα παίξετε τότε;