14/2/12

Αποζημιώσεις λένε για τις καταστροφές. Καλό ανέκδοτο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtMKIAxHc2LtjChDWidE2uCB07ozknzIRdVoqwji1xnFidM3B2kXmmtyL35l1AHzfl1iQhgoRlgaCPnt6xkucz5i8E6RmX5JtWPxRjQDLWsbijhyrxiXy2_BrJOfEqd_NBW1doMCkeEmmf/s1600/%CE%9112.jpg


Μεγάλη πλάκα με τις δήθεν αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες καταστημάτων του κέντρου της Αθήνας, που καταστράφηκαν προχθές από την κουκουλοφόρα αληταρία. Τους έπιασε καΐλα αδερφικής αγάπης και συμπαράστασης τους ρεζίληδες τους υπουργούς και πιάσανε τα αληλούϊα μήπως και κάνει παρθενοραφή η νύφη.

Να δώσουμε τις αποζημιώσεις, να δώσουμε τις αποζημιώσεις, άρχισε να κάνει τον καλόκαρδο και τον συμπονετικό ο φασίστας άνευ κόμματος, υπουργός της κυβέρνησης της τρόϊκας, Μάκης Βορίδης. Τον ακούει ο κόφτης ο Λοβέρδος και...συμφωνεί απόλυτα: Ναι, να τους δώσουμε, λέει! Όπως...δώσαμε και τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές του 2008!

Θυμάστε εκείνο το παλιό καλό ανέκδοτο με την χούντα και τον παππού;

Τάζει η χούντα στον λαό λαγούς και πετραχείλια: Όποιος Έλλην έχει ανάγκη από κάτι, να περάσει από το γραφείο του κυρίου Παττακού, να κάνει αίτηση.

Την άλλη μέρα ουρές έξω από το γραφείο του Παττακού. Μπαίνει ο πρώτος, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τι θέλεις παιδί μου; ο Παττακός, ένα σπιτάκι σας παρακαλώ κύριε χουντικέ, ο πολίτης. Ωραία, πέρνα την δευτέρα να πάρεις. Δεύτερος. Ένα σπιτάκι παρακαλώ. Την δευτέρα. Τρίτος, ένα σπιτάκι, την δευτέρα, όλοι σπιτάκια. Τελευταίος ήταν ένας παππούλης στα 75. Βαριότανε ο Παττακός, μόλις του είχε φέρει μιά πίτσα ενα τανκς που έκανε ντελίβερυ και ήθελε να την περικυκλώσει, μπαίνει ο παππούς. Σπιτάκι παππού θα πάρεις την δευτέρα και άσε με τώρα να φάω, μη αλλάξω γνώμη και σου κάνω καμμιά φάλαγγα.

Ο παππούς κοντοστάθηκε και άρχισε κάτι να μουρμουρίζει. Τι λε ρε παππού, ρωτάει ο Πάτταξ. Δεν θέλω σπιτάκι αξιωματάρχα, έχω σπιτάκι, ψελλίζει ο γέρων. Και τι θες τότε ρε παππού, ρωτάει ο Πάτταξ με την μισή πίτσα σφηνωμένη ανάμεσα στα δόντια του; Να ξέρετε, απαντάει ο γέρος, παππούς εγώ, η κυρά νεαρά, 25άρα, ζαβή αλλά κόμματος, και όσο νάναι τις θέλει τις τραβηχτικές της ως γυνή, και ένεκα που δεν μου σηκώνεται, ως συνηθίζεται εις τας γεροντικάς τάξεις, καταλαβαίνετε τι ξεραΐλα διανύει το ακατάβρεχτον θήλυ και πολύ θα με υποχρεώνατε κύριε στρατηγέ, αν αντί σπιτίου μοι εδίδατε την προσεχήν δευτέραν μίαν @ούτσαν.

Κουφάθηκε ο τανκσίαρχος! Τάχασε. Αλλά τι να κάνει; Να πει όχι; Αφού λέγανε ότι θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη του λαού, δεν γινότανε να πει όχι. Έλα την δευτέρα παππού, του λέει και κάνει ντου στην πίτσα.

Έρχεται η δευτέρα, πάει ο πρώτος στον Παττακό για σπίτι, όνομα, ρωτάει ο Παττακός, τάδες απαντάει ο άλλος, δώστου του τάδε μία @ούτσα, λέει στον γραμματέα του ο Παττακός, ο οποίος προφανώς είχε κολλήσει στην πρωτότυπη επιθυμία του παππού. Το ακούει ο πελάτης, βάζει κάτω το κεφάλι και φεύγει στις μύτες. Μόλις βγαίνει από το γραφείο, καταλαβαίνει ο παττακός το τραγικό λάθος του και πετάγεται σαν παλαβός μήπως τον προλάβει. Τον βλέπει ο Παπαδόπουλος που καθόταν δίπλα και έσπαγε πλάκα με τη φάση και του λέει: Που πα ρε Παττάτα; Να προλάβω τον άνθρωπο που ήρθε για σπιτάκι και του έδωσα @ούτσα, απαντάει ο Παττακός. Άσε ρε Παττακέ, γελάει ο Παπαδόπουλος, κάτσε κάτω, άστονα, και οι άλλοι @ούτσες θα πάρουνε.

Η Τρέμη και ο τύπος μεσ΄το αυτί της




Αυτό είναι δημοσιογραφία! Βάζεις μιά βολικιά που είναι ικανή να διαβάσει ένα μου και α, μα, λου και α, λα, κι και α, κία, όλο μαζί mega, της χώνεις ένα ακουστικό μιά πιθαμή πιό βαθειά από το τύμπανο, βάζεις και έναν λεχρίτη λέκτορα να κάνει τον υποβολέα, και κάνεις τον μαζόχα Έλληνα που αρέσκεται να τρώει πράσινο σαπούνι, ευτυχισμένο!

Τι να κάθεται τώρα η Τρέμη και να ζορίζεται με την παρλαπίπα με τον Βορίδη, αφού υπάρχει και η εύκολη λύση του ηχητικού copy paste; Τώρα γιατί βάζουν την ακριβοπληρωμένη Τρέμη να κάνει την γλάστρα και δεν βάζουν καμμιά μπάνικη, δίμετρη θεά, μιά αυθεντική γλάστρα δηλαδή, να κάνει με λιγότερα την γλάστρα, ο Θεός και η ψυχή τους.

Ευτυχώς που έχουμε και την ΕΛ.ΑΣ, αλλιώς δεν θα συμπλήρωνε ενδεκάδα η κουκούλα

 


Μιά πανέμορφη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο. Θέμα: Ωραία πού΄ναι τα Σάλωνα σαν έχει κοκορέτσι.

Από το τελευταίο νταβαντούρι στο κέντρο της Αθήνας το στιγμιότυπο, πρώτα παιδιά όλα αυτά τα παιδιά που βλέπετε. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να μη πει κανένας αχάριστος ότι η ελληνική αστυνομία δεν πατάσσει το έγκλημα και δεν "αφουγκράζεται τον σφυγμό της κοινωνίας" και δεν καταδιώκει τους μεγαλοκακοποιούς πακιστανούς μικροπωλητές.

Ωραία φωτογραφία! Και μπάτσοι κανονικοί έχει, και ΜΑΤ έχει, και ροπαλαρία με πολιτικά έχει, και κουκούλα έχει, και μπάχαλο έχει και τον κακό της τον καιρό έχει, και όποιος πει ότι η κοπριταρία του Παπουτσή δεν κάνει καλά τη δουλειά της, να βάλει τα μπιφτέκια για ξεπάγωμα κατά λάθος σε αλουμινένιο πιάτο και να του καεί ο φούρνος μικροκυμάτων του πούστη!

Ώμορφη χώρα, άγια, αγγελικά φτιαγμένη...

Παραμένουν στην κυβέρνηση Άδωνις και Βορίδης

http://imgc.classistatic.com/cps/blnc/120120/535r1/2480lf4_23.jpeg


Γιά όλα υπάρχουν εξηγήσεις!

Βαράγανε το κεφάλι τους ένα σωρό άνθρωποι, όταν άκουσαν τα περί κομματικής "απειθαρχίας" των δύο λογοτεχνών-καλλιτεχνών του στόκ.ο.ς, Βορίδη και Γεωργιάδη. Μα να...θυσιάσουν την καριέρα τους για τα...πιστεύω τους τα φασιστόμουτρα, τς τς τς!

Ξυπνήστε λουόμενοι! Δεν υπάρχουν άλλες θυσίες στον χώρο της καφετί ιδεολογίας εκτός από τις θυσίες που έχουν θύματα άλλους! Ξυπνήστε!

Στημένο το ματσάκι από την αρχή φυσικά: Παίδες, ψηφίστε εσείς τα μετρουλάκια και αφήστε τον Καρατζααποτέτοιονε να σκίζεται γαλανόλευκα! Πάτε δυό μερούλες στο σπιτάκι σας να ξεκουραστείτε από τον κάματο της υπερψήφισης του νέου μνημονίου και συνεχίζετε μετά από εκεί που σταματήσατε.

Έτσι έγινε η φάση και είχε τον λόγο της η Βρυξέλλα να το στήσει έτσι: Και τους φασίστες κρατάμε στην κυβέρνηση που είναι αναγκαίοι, λένε, και έχουμε και υδραυλικούς να ξεβουλώσουν κάνα καμπινέ άμα φρακάρει και πήξουμε στο σκατό.

Υπάρχουν νταβατζήδες και νταβατζήδες!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjq6TzX4z3AoLZGLh5HVOhKS1rZb1AibROFAsOiwBqsjhYah_9rcuqCc8X0QH4hv0reo67gw49n2vrf9rkOzKx9QysL-XsLZf1-jDdmMnvaAQA-6Mse_jXraeIlfspXsaZQLoH4hdZiY0Y/s1600/The_Bordello.jpg

Συνταράσσει η είδηση που ψαρέψαμε στα ρηχά νερά του διαδίκτυου: Έλληνας νταβατζής ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην πρωτεύουσα της χώρας, Βιέννη, διαθέτει ορισμένα δωμάτια του εταμπλισεμάν του στην διάθεση άστεγων της πόλης.


Αναδουλειές λόγω ψύχους βλέπετε, που να σου σηκωθεί στους μείον 20, έκανε ο συμπατριώτης μας την ανάγκη φιλότιμο και τα υπόλοιπα στο αυθεντικό δημοσίευμα που αναρτώ παρακάτω.

Έλληνας άνοιξε οίκο ανοχής για άστεγους στην Αυστρία

Έλληνας άνοιξε οίκο ανοχής για άστεγους στην Αυστρία
Οι άστεγοι σχηματίζουν ουρά σε έναν οίκο ανοχής στην Αυστρία καθώς ο ιδιοκτήτης του τους προσφέρει δωρεάν στέγη…

Ο Πίτερ Λάσκαρης, ο ιδιοκτήτης του Red Rooms Laufhaus στη Βιέννη, υποδέχεται τους άστεγους μιας και η θερμοκρασία αγγίζει τους -20 βαθμούς!

Στις προσφορές περιλαμβάνονται ένα ζεστό δείπνο και ένα εξίσου ζεστό κρεβάτι, αλλά όχι άλλες υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, η πρωτοβουλία αυτή έγινε τόσο δημοφιλής που ο Λάσκαρης συζητά και με άλλους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής συμβουλεύοντάς τους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

«Λόγω του ψύχους που επικρατεί, οι δουλειές έχουν «παγώσει» οπότε πολλά δωμάτια μένουν άδεια. Οπότε είναι ντροπή να μην τα χρησιμοποιούμε για καλό σκοπό», εξηγεί ο ανθρωπιστής επιχειρηματίας.

Κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο και ο κάθε καλεσμένος απολαμβάνει καθαρά σεντόνια και καθαρές πετσέτες. «Δεν θέλω κανέναν έξω στο κρύο», τονίζει. «Κανένα από τα κορίτσια δεν παραπονιέται, κι αυτό γιατί συμπονούν και εκείνες τους άστεγους…»

πηγή: tsantiri.gr



Ανοίγει τον οίκο ανοχής για να δώσει λίγο ζεστασιά στους άστεγους της πόλης! Να τι μπορεί να κάνει ένας νταβατζής για να σώσει την ψυχή του! 

Οι "δικοί" μας νταβατζήδες στο Ελλάντα όμως ακολουθούν μιά εντελώς αντίθετη πορεία: Αυτοί κάνανε όλη την χώρα μπουρδέλλο και ανοίξανε τους δρόμους για να υποδεχτούν τον μαλάκα τον πολίτη (που πίστεψε σ΄αυτούς) όταν αυτός με το καλό μείνει άστεγος.

Ούτε για να σώσουν την ψυχή τους δεν ενδιαφέρονται οι "δικοί μας", είπατε;
Ποιά ψυχή;

 

Σκίζει η ύφεση!

http://todaysfacilitymanager.com/facilityblog/wp-content/uploads/150407_demolition_immeuble_begles18.jpg

Ακόμα δεν σταμάτησαν οι ευρωπαίοι ηγέτες να χέζονται από την χαρά τους για την υπερψήφιση του νέου μνημονίου και μία νέα είδηση για την φανταστική πορεία της ελληνικής οικονομίας έρχεται καπάκι και δένει το γλυκάκι.

Καλά τα μετρουλάκια που ψήφισαν οι Κουΐσλινγκς για να εξυπηρετήσουν την αξιότιμη δανεισταρία, λένε, αλλά μπροστά στην είδηση της διαπλανητικής ύφεσης της ελληνικής οικονομίας στο 4ο τρίμηνο του 2011 όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες.

7% το μπαμ και κάτω λοιπόν, πιό μεγαλειώδης ύφεση δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιό φανατικός νεοφιλελεύθερος οπαδός. Και όλα αυτά με τον Παπαδήμο στον πάγκο της Ελλάδας και όχι τον Γκουαρδιόλα παρακαλώ!

Ύμνοι για την ελληνική απόδοση στον ξένο τύπο: Εύγε Γραικία, τέτοια συρρίκνωση του ΑΕΠ ούτε στην Χιλή των Γκόλντεν Μπόϋς! Διαλύεται η ελληνική οικονομία, μπράβο στα παιδιά!

Υπόκλιση στην απόδοση της ομάδας τα γερμανικά μήντια: Αυτοί δεν πιάνονται με τίποτα ρε σεις! Πέφτουν τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να κοιτάς!

Βαστάτε γερά τα γκέμια αδέρφια και τους φάγαμε όλους τους πούστηδες! Να, νέα μέτρα και φόρους ύψους 1,8 δις ζητάει πάλι το αγαπητό μας Eurogroup. Όχι δεν θα ζήταγε!

Τίποτα, τίποτα, δεν μας σταματά λοιπόν. Με ή χωρίς ανασχηματισμό. Ο θρίαμβος κατάντησε ρουτίνα. Τι να κάνουμε τότε; Να διαλλέξουμε επιτέλους άξιο αντίπαλο:

Φέρτε μας την Μπάρτσα!