3/7/12

Ανοίξτε ρε κάνα κάγκελο! Ντουμάνι το κάνατε ρε!


http://www.votegreece.gr/wp-content/uploads/2012/06/%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3.jpg
Δεν είχαν δουλειά να κάνουν, έπιασαν και γράψανε για ότι είχε ταμπελίτσα Made in China, οι φυλλάδες! Χιμπατζής, λένε, κινέζος χιμπατζής όχι παίξε-γέλασε, μάλλον...κομμουνιστής, γιατί το συνηθίζουν να είναι όλοι κομμουνιστές σε αυτή τη χώρα (φλόμωσε όλη η Κινεζία κομμουνιστές σας λέω) σώκλειστος σε ζωολογικό κήπο και όχι αλανιάρης ο άνθρωπος, τα πήρε στην γούνα από το πολύ "όλη τη μέρα μέσα", μελαγχόλησε άσκημα και το έριξε στο ποτό! 
Τη μία πράσινη μετά την άλλη κατεβάζει από τον καημό του το συμπαθές τετράχερο, που στην ανάγκη σκοτώνει ακόμα και Φιξ! Και σαν να μην έφτανε το ένα κουσούρι, σαν να μην έφτανε που τον δείχνανε όλα τα ζώα με το δάχτυλο, κοίτα ρε πάλι λιώμα ο ρεζίλης ο χιμπατζής, άρχισε ξαφνικά και την φούμα! Όχι τίποτα μερακλήδικα πράγματα τύπου "φύσα, ρούφα, πάτα τόνε", τσιγαράκι, σέρτικα Λαμίας, σκέτα, η χιμπάτζα! 
Τόμαθε με την πρώτη ρουφηξιά το κάπνισμα ο αθεόφοβος, ούτε γκουχ-γκουχ, ούτε "καμαρώτο, τη σακούλα", ούτε τίποτα! Τώρα ποιά κουφάλα τον πήρε στο λαιμό του και του έδωσε να καπνίσει στο διάλειμμα στην τουαλέτα, δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να επιβεβαιώσουμε, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουμε μέλη του γενόσημου του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, είναι ότι ο τριχωτός μπαγλαμάς μπορεί να πήρε με τη μία το παφ-πουφ, αλλά στο κεφάλαιο "πως ανάβουμε ένα σπίρτο και μετά με αυτό το τσιγάρο μας" αποδείχτηκε ανεπίδεκτος...σπιρτάδας. 
Ο Γόρδιος Δεσμός του "πως ανάβει το γαμημένο, δεν μπορώ-δεν μπορώ να περιμένω;" λύθηκε από την μαλλιαρή θεριακλήδικη ύπαρξη δια της γνωστής μεθόδου "δεν το σβήνει καθόλου ο πούστης, το ένα μετά το άλλο", όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία. Με το πιοτί και τη φούμα πήγε περίπατο το καλό του όνομα και τώρα δεν τον κάνει πλέον κανένας πίθηκας παρέα. 
Και από την "άλλη δουλειά", ξέρετε τώρα, αυτά τα "πες μου μαρή χιμπατζίνα τι σου κάνω, μαρή", δράμα! Το φτύσιμο του χιμπατζή, οι καλές. Μόνο μία φρίκα χιμπατζού που είχε κάνει κάποτε εντελώς τυχαία...μύτινγκ και σνίφαρε από τότε τον αγλέορα, του...στεκότανε δια τα "περαιτέρω" στο...ύψος του. Οι υπεύθυνοι του Ζωολογικού Κήπου πάντως δεν δίνουν και τόσο σημασία στο γεγονός: Άμα αρχίσει ο πούστης να παίζει και να ξενυχτάει, τότε θα επέμβουμε, είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του ΟΚΑΝΑ του Ζωολογικού Κήπου.
 
Αλλά μπροστά στον Έλληνα πίθηκο τα κατορθώματα του κινέζου...ομόλογού του είναι απλώς...μπανάνες! Ντάξ, μπορεί να τσουγκρίζουν και να καπινίζουν και οι δύο, αλλά ο "θκος μας" έτη ζούγκλας πιό μπροστά! Να φανταστείτε ο δικός μας και ψηφάει, και ψηφάει ότι ψηφάει, και πάει για βουτιές όταν οι άλλοι ψηφάνε, και τον κακό του τον φλάρο η κουφάλα ο δικός μας! 
Μέχρι και βουλευτής βγαίνει ο δικός μας, όπως μπορείτε να θαυμάσετε στην φωτογραφία πάνω. Αλλά έχει μέσον ο δικός μας ο πίθηκος, εμάς τα ίδια τα πιθήκια. Εμάς που σπάσαμε τα σίδερα από τα κελιά της αξιοπρέπειάς μας, το σκάσαμε από τον ζωολογικό μας κήπο και τα κάναμε όλα Ζούγκλα! Και επειδή έχει εμάς τους άθλιους μέσον, κάνει λόγο για Κοινωνία, αντί Αγέλης, τόσο άθλιος.

Τέλος, όπως γράφει στο σχετικό της άρθρο η news247.gr, ένας άλλος κινέζος χιμπατζής άρχισε τις φούμες όταν η σύντροφός του τον βαρέθηκε και σταμάτησε να του δίνει κοκό. Εδώ υπάρχει μιά σημαντική διαφορά με τον Έλληνα χιμπατζή: Εμείς με το που άρχισε η τρόϊκα να μας....άντε να μη το πω και πουν μερικοί, φτου του τού...οππορτουνιστή τού βράχου, που λέει τα πράγματα όπως έχουν καισαδετρέπεται, λοιπόν από τότε που μας περιέλαβε η τρόϊκα και άρχισε να μας...περιποιείται δεόντως, αρχίσαμε -για να κόψουμε το τσιγάρο- να κάνουμε...πίπες!