3/2/13

Ξύλο της αρκούδας στους νεαρούς ληστές του Βελβεντού!







Φωτογραφία των τριών εκ των τεσσάρων συλληφθέντων στο Βελβεντό, που δικαιολογεί όλους εκείνους που υποπτεύονται, ότι αυτό το κράτος δεν έχει καμμία σχέση με Ουγκάντα ή Μαλί.

Το ξύλο της αρκούδας όπως όλοι βλέπουμε στις σύγχρονες Οδούς Μπουμπουλίνας της αξιολύπητης ΕΛ.ΑΣ! Επιτέθηκαν με τα μάτια τους κατά των γροθιών των ένστολων (συν)κακοποιών τους, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η διεύθυνση της αστυνομίας.

Βαθειά υπόκλιση σε Γκουαντάναμο, στα φιλανθρωπικά σωφρονιστικά ιδρύματα του Ιράκ και σε κάθε άλλο μεσαιωνικό κατάλοιπο σε τούτον τον δόλιο πλανήτη.




ΕΛΛΑΣ-ΙΣΠΑΝΙΑ: Επιτέλους θρίαμβος γιά τα εθνικά χρώματα




Νάτοι, οι πρώτοι, οι πρώτοι στην Ευρώπη!

Το σηκώσαμε τελικά αυτό το τρόπαιο. Βάρδα και σωθήκαμε! Περί τίνος πρόκειται; Μα για το ποσοστό ανεργίας φυσικά! Επιτέλους ανεβήκαμε στο πιό ψηλό σκαλί του βάθρου, παραμερίζοντας την πρότινος ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια του είδους, Ισπανία.

Όχι, αρκετά μας κουνιώτανε η Εθπάνια. Τι, το πήρανε σκοινί-κορδόνι; Πρωτιά στη μπάλλα, πρωτιά στο μπάσκετ, πρωτιά στο χάντμπωλ, πρωτιά και στην ανεργία; Όχι θενιόρεθ, υπάρχουμε κι΄εμείς, κύριοι! Αμάν πιά φαταούλες...

Οι τελευταίες ειδήσεις από την χώρα της παράτασης της σταύρωσης ενός ολόκληρου λαού -χωρίς καμμία πιθανότητα αποκαθήλωσης- είναι -αν μη τι άλλο- απόλυτα ελπιδοφόρες. Στην συνεχιζόμενη επιδρομή της ντόπιας και ξένης ακρίδας ο γίγαντας λαός απαντάει με νέες επαναστατικές όσο και πρωτότυπες κινητοποιήσεις:

Μονοήμερες εκδρ....εεεε γενικές απεργίες....

Ή κλαδικές απεργίες (μέχρι επίταξη), γνωστές και σαν "του κλάδου τα εννιάμερα"!

Ποτάμια δακρύων και ωκεανούς κατάθλιψης...

Κτλ, κτλ....

Παρακαλούνται οι κύριοι κύριοι τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα, όπως περπατούν στις άκρες των δαχτύλων τους και ομιλούν μεταξύ τους μόνο στην νοηματική. Θεωρητικός κίνδυνος να ξυπνήσουν οι ιθαγενείς.



Βοήθεια στο σπίτι; Όχι! ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ!




Διαβάζουμε και δεν το πιστεύουμε:

Φόροι σε ακίνητη περιουσία το 2010:..............487.000.000 ευρώ!
                                               το 2011:...........1.170.000.000 ευρώ!
                                               το 2012:...........2.750.000.000 ευρώ!
                                               το 2013:...........3.200.000.000 ευρώ! (υπολογισμός)

Η αύξηση της φορολογίας ακινήτων έφτασε στα δύο χρόνια 2010-2012 τα 465%! Και έπεται συνέχεια. Τελικά ήταν τραγικό λάθος, να επιτρέψει ο λαός την άνοδο των...κομμουνιστών στην εξουσία. Ας μην παραπονιέται λοιπόν κανένας, που οι...Μπολσεβίκοι των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ τους παίρνουνε τώρα τα σπίτια.

Πως το λέει η γνωστή (ίσως και όχι) παροιμία του βραχόκηπου;

Αφού μου "κάθεται" η Αρχόντω, να μη της βάλω έναν πόντο;