26/5/13

Ξεκωλώθηκε να φέρνει το σύννεφο βροχή στη Γερμανία!




Βροχή και κακοκαιρία χωρίς σταματημό στην Γερμανία.

Μνημόνιο και στην Γερμανία!

Έκτακτα μέτρα και στην κύρια παραγωγό εκτάκτων μέτρων, Γερμανία, σύμφωνα με εντελώς υγρές πληροφορίες του απεσταλμένου μας Κώστα Στάζη (ει).

Πρώτο θύμα των περικοπών, το Καλοκαίρι, το οποίο περικόπτεται εντελώς!

Για χαράτσι στους κατόχους ομπρέλας δεν έγινε ακόμα λόγος. 

Καλό μας Χειμώνα meine Damen und Herren συμπατριώτες...


ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: Μιά χαρά περνάνε οι Έλληνες



Τι άλλο πρέπει να τον βρει ακόμα (ιδιαίτερα στην...ευαίσθητη περιοχή των νώτων του) για να απαρνηθεί ο γίγαντας λαός το δικομματικό του κουσούρι, που του κατάστρεψε παρόν και μέλλον, αυτό το γνωρίζει μόνο η κυρία Αγλαΐα, η γυναίκα του ψιλικαντζή, κάπου στο Μοσχάτο.

Πρώτη καφετζού της επικράτειας η κυρά Αγλαΐα, ποτέ δεν πέφτει έξω. Τι Τσίπρας και σύριζας μας λέτε βρε παιδιά, έλεγε πριν τις εκλογές, ο Σαμαράς θα βγει πρωθυπουργός και μετά -πιστέψτε το αν θέλετε, αν δεν θέλετε μη το πιστεύετε- έρχεται πάλι ο Γιωργάκης, Μια "προφητεία" που κατά το ήμισυ έχει επαληθευτεί.

Αν αποκλείω εγώ τον Γιωργάκη; Μα τι λέτε τώρα; Να είμασταν καμμιά άλλη χώρα, να σας έλεγα αγαθούς, αλλά Ελλάδα είμαστε. Το επίκεντρο του παράλογου. Το αποδεικνύουν άλλωστε κάθε τόσο και οι διάφορες δημοσκοπήσεις που κάνουν την εμφάνισή τους σε φυλλάδες και κανάλια. Να όπως και οι δύο φρέσκες, που σπαρταράνε σήμερα στον τύπο.

"...Η ΝΔ συγκεντρώνει 24,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, η Χρυσή Αυγή 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, το ΚΚΕ 4,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η ΔΗΜΑΡ 3,8%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%, η Νέα Ελλάδα 1,1%, άλλο κόμμα 3,8%, άκυρο-λευκό 4,7%, 15,2% αδιευκρίνιστη ψήφος..."

"...Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,9% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 22,1%, Χρυσή Αυγή με 11%, ΠΑΣΟΚ με 5,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2%, ΚΚΕ με 5,1%, ΔΗΜΑΡ με 4,1%, Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος) με 2,2%, Σχέδιο Β (Αλαβάνος) με 2%, Οικολόγοι -Πράσινοι με 1,6% και αναποφάσιστοι με 10%..."

(από το news247)

Εκεί, κολλημένοι στον Σαμαρά οι Έλληνες που χτυπιούνται και οδύρονται με την μοίρα και την μιζέρια τους, αλλά ούτε υποψία μυαλού. Και σαν να μην έφτανε η ξεφτίλα με τον Σαμαρά και την Χ.Α, ο ηρωικός ημών λαός βγάζει και την μπανανόφλουδα διαρκείας ονόματι Λοβέρδος από τον κάδο απορριμάτων και την ξαναπετάει στον δρόμο, μήπως και δεν την πατήσει ο Ελληνισμός και χάσει.

Άει σιχτίρ ρε "επιστήμονες", καλά να πάθετε!



Υδράργυρος το ΠΑΣΟΚ




Θυμόσαστε εκείνη την παλιά λαϊκή ρήση "έσκασε το σύννεφο, γέμισε η γη σκατά"; Σοφός ο λαός, όταν τον συμφέρει. Γιατί αν δεν θέλει να μπει πχ η ριζική αποδικομματικοποίηση στο νιονιό του, δεν μπαίνει ούτε με δίπλωμα από...που "σπούδασε" είπαμε το σούργελο ο Γιωργάκης; Α, ούτε με δίπλωμα από το Amherst College της Μασαχουσέτης. Με μεταπτυχιακό στο LSE τρομάρα να τούρθει.

Σοφός ο λαός λοιπόν με αυτά που του βάζει ο βραχόκηπος στο στόμα του, γιατί θκιά του όσο νάναι η παροιμία, ευχαριστώ γιά τα καλά σας λόγια, νάστε καλά.

Γιά το ΠΑΣΟΚ φυσικά ο λόγος, το κόμμα που αναβίβασε την απατεωνιά, την διαφθορά και  την διαπλοκή  σε επιστήμη και θρησκεία. Ταυτόχρονα! Μη ρωτάτε τώρα γιατί ασχολούμαι πάλι με πτώματα. Σιχτιρισμένος είμαι ακόμα με το last minute του Ρόμπεν χθες. Αν το σήκωνε η Ντόρτμουντ, θα έγραφα ίσως ένα με την Λαϊκή Εξουσία να σηκώνει την κούπα στο Γουέμπλεϋ.

Ξεκίνησε δειλά-δειλά σαν ένα κάτασπρο μικρό συννεφάκι το μετέπειτα έκτρωμα, μεγάλωσε, "φούντωσε" (ιδίως σε απομακρυσμένες περιοχές της Πελλοπονήσου, Κρήτης αλλά και σε γλαστρούλες στις αυλές), ενώθηκε και με άλλα χύμα σύννεφα, σκέπασε κάποτε τον ουρανό, γκαστρώθηκε με άφθονη σοσιαλιστική υγρασία, μαύρισε και πριν προλάβει να σηκώσει εντελώς τον ήλιο, σίγουρα ναι, άνοιξε τους "αγωγούς" του και άρχισε να ρίχνει καρεκλοπόδαρα:

Πάρε κόσμε!
Φάε κόσμε!
Τσοβόλα δώστα όλα!
Πράσινοι όλων των Ελλάδων, ενωθείτε!
Δικό μας το μαγαζί, ότι θέμε το κάνουμε!
Μασάτε μέλη και οπαδοί, αλλά χριστιανικά: Να μη ξέρει η Δεξιά (ΝΔ), τι μασάει η Αριστερά (ΠΑΣΟΚ, και γαμώ τις Αριστερές).

Τρέξανε τα κομματόσκυλα, οι ημέτεροι, οι έτσι, οι αλλιώς, οι έχοντες, οι ελπίζοντες να μεταλλάξουν κάποτε σε έχοντες, οι συνταξιούχοι, ο απλός λαός που αφήνει σχεδόν πάντα να του πέσει το σαπούνι όταν κάνει ντουζ μαζί με την Εξουσία, χαμός. Όλη η κοινωνία...μούσκεμα! Το αποτέλεσμα γνωστό. Εξαιρούνται ορισμένοι που εξακολουθούν να ζουν στην κοσμάρα τους και δεν λένε να ανοίξουν τα γκαβά τους. Εντάξει, δεν βλέπουν, το αγγούρι πισω τους δεν το αισθάνονται;

Ε, έβρεξε ότι ήταν του...σοσιαλισμού γραφτό να βρέξει, Λούτσα γιά τα καλά η Ελλαδίτσα τους (δικιά μας δεν ήτανε ποτέ φίλοι μου!). Τελικά, στράγγιξε κάποτε το κωλοσύννεφο και ούτε σταγόνα πιά. Το βλέπει να ξεφουσκώνει ο τότε πρόεδρός του Γιωργάκης Παπαπαπάρας, σύντροφοι και συντροφοπούλες μην ασυνηχείτε...ανηχησείτε...χάνετε την ησυχία σας (ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο δυσλεκτισμός, χέσε μέσα), θα τον ξαναφουσκώσω εγώ τον σοσιαλισμό, τους λέει. Και πριν προλάβει να δώσει ο Λοβέρδος ασίστ στον Άδωνι (παίζανε μαζί μπασκετάκι στην ομάδα της Βουλής οι καλλιτέχνες) βουτάει ο Γιωργάκης μιά τρόμπα από το συρτάρι του σοσιαλισμού και αρχίζει να τρομπάρει:

Λεφτά υπάρχουν!

Συγνώμη τώρα για το "μαλάκας" που θα πω, αλλά αν υπάρχει για την περίπτωση καλύτερη λέξη, πέστε την. Λοιπόν, με κάτι βαρβάτες φουσκωματικές τύπου "λεφτά υπάρχουν¨τσιμπάει φυσικά αμέσως ο μαλάκας ο λαός και νάτο πάλι τίγκα...περιεχόμενο το σύννεφο του ΠΑΣΟΚ. Ε, τρόμπα στην τρόμπα, δεν ήθελε πολύ, ακούγεται κάποτε ένα μπαμ, εκκωφαντικός θόρυβος σαν να περνάνε τρόϊκες, σα να βαράνε μνημόνια, χάνει η Αλλαγή από παντού, πάει, κλατάρει για τα καλά ο σοσιαλισμός! Και από συννεφάρα των 45% που σκέπαζε όλη τη χώρα γίνεται μιά θλιβερή πορδοκλανιά των 7%. Αν καπνίζει ο περιπτεράς στο περίπτερο, περισσότερο ντουμάνι θα κάνει από ότι ο καπνός που βγαίνει από την καμινάδα της Ιπποκράτους...

Δε λέω, μιά χαρά ήτανε που έσκασε το κωλοχανείο, συγνώμη το σύννεφο, αλλά όχι και να γεμίσει όλη η χώρα σκατά ρε παιδιά! Σκάσε άμα θες ή πρέπει να σκάσεις  ρε σύννεφο, αλλά μέχρι εκεί ρε γαμώτο! Σκάσε και εξαφανίσου από προσώπου γης, να τελειώνουμε. Τι πα να πει...

Κάνω νέο κόμμα, Λοβέρδος

Κάνω νέο κόμμα, Κατσέλη

Κάνω νέο κόμμα, Διαμαντοπούλου

Κάνω νέο κόμμα, Κατσανέβας

Κάνω νέο κόμμα, οι Παπαδόπουλος, Φλωρίδης

Κάνω νέο κόμμα, θα ήθελα δηλαδή, το έχω πολύ ανάγκη, ο Μόσιαλος

Κάνω νέο κόμμα, ο Χρυσοχοΐδης (πάμε στοίχημα ότι ετοιμάζεται;)

Κάνω νέο κόμμα, ο Βενιζέλος μαζί με τον Κουβέλη


Σαν να ΄χει σπάσει ένα παλιό θερμόμετρο: Αμέτρητα μπαλάκια ο υδράργυρος.

Έλεος!

Καλά είπαμε ασυλία, είπαμε κάναμε-ράναμε, φάγαμε, μασήσαμε, κλέψαμε, ρημάξαμε, ατιμήσαμε, αλλά ελέω Νόμου περασμένα-ξεχασμένα, αλλά όχι και ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΕΣ!

Είπαμε ότι είναι γκαβή η Δικαιοσύνη στο Ελλάντα και ο κοσμάκης διανοητικά χλαμπούρδαλος και σας αφήνει να σουλατσάρετε ελεύθεροι, αντί να μαγαρίζετε κάνα κελί κάποιας φυλακής, αλλά όχι και να ξαναρχόσαστε πάλι και να ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!

Έλεος!

Ένα βασίλειο για ένα φορτηγό πούπουλα και ένα βυτίο πίσσα ρε γαμώτο!


Λέτε να φτάσουν;