2/7/13

Φαρισαίοι υποκριτές





"Οι μαύροι; Αμάν Παναγία μου! Πνίξανε όλο το κέντρο της Αθήνας. Παραοικονομία, διακίνηση ναρκωτικών, σωματεμπορία, πορνεία. Δεκάδες παράνομοι οίκοι ανοχής, εκατοντάδες μαύρες ιερόδουλες φορείς του Έϊτς. Ευτυχώς που η κυβέρνηση Σαμαρά αποφάσισε με την επιχείρηση-σκούπα "Ξένιος Δίας" να βάλει τέλος στην μαύρη δαντική κόλαση του κέντρου της ελληνικής πρωτεύουσας"

..."Κοινό αίσθημα", Αθήνα Ιούνιος 2013




Αδέλφια μου Νεοδημοκράτες, η Χώρα μας τα τελευταία χρόνια υπέστη μιαν «άοπλη εισβολή» εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών. Και μόνο όταν αναφέρω τους αριθμούς αυτούς σε ξένους ηγέτες βλέπω στα μάτια τους και την έκπληξη και την ανησυχία. Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά σε εστίες παγκόσμιας,  μόνιμης αναταραχής. Απελπισμένοι άνθρωποι από διάφορες ταραγμένες περιοχές, προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη. Μπαίνουν στην Ελλάδα γιατί προσφέρεται γεωγραφικά. Κι ύστερα παγιδεύονται στην Ελλάδα, αφού δεν τους δέχεται καμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Βλέπουμε τους ανθρώπους αυτούς με αγάπη και συμπάθεια. Καταλαβαίνουμε αγωνίες και απελπισίες. Αλλά δεν μπορούν να μείνουν στη Χώρα μας. Δεν τους αντέχει ούτε η κοινωνία ούτε η οικονομία μας. Δεν μπορούν άλλο οι πόλεις μας να είναι υπό κατάληψη. Δεν μπορούν οι πολίτες μας να εγκαταλείπουν τις γειτονιές τους και να νιώθουν απόλυτη ανασφάλεια. Δεν μπορεί η Ελλάδα να γίνει κέντρο υποδοχής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών απ’ όλο τον κόσμο! Αυτό απλώς δεν γίνεται. Δεν είναι θέμα, μην κάνετε λάθος, ιδεολογίας ή ιδεοληψίας. Απλά δεν γίνεται και δεν το συζητάμε. Καταφέραμε ήδη μέσα σε ένα χρόνο να σταματήσουμε την προσέλευσή τους. Που έχει μειωθεί πια στο ελάχιστο. Καταφέραμε ακόμα να επαναπατρίσουμε μερικές δεκάδες χιλιάδες. Συνεχίζουμε να περιφρουρούμε τα σύνορα και να επεκτείνουμε τον έλεγχο στις γειτονιές. Αλλά το έργο του επαναπατρισμού τους είναι τεράστιο και χρειαζόμαστε τη βοήθεια των εταίρων μας.


Αντώνης Σαμαράς, 30 Ιουνίου 2013, Συνέδριο της ΝΔ



«Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που τιμάς τα εθνικά μας χρώματα. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω και να σου πω ότι είναι μεγάλη συγκίνηση, όλος ο Ελληνικός λαός έχει δει το πόσο αγωνίστηκες από μικρό παιδί, για να βοηθήσεις τα αδέλφια σου και έχεις γίνει παράδειγμα για πολλούς. Και θέλω να σου πω με μεγάλη συγκίνηση και κάτι ακόμα: Να το βγάλω, όπως το αισθάνομαι: Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου.

Να είστε καλά, να είστε δυνατοί. Μας δίνεις πολύ μεγάλη χαρά και ευχαριστώ για το καπέλο. Θα σε παρακολουθούμε. Και ήθελα να ξέρετε ότι για μας είναι μια μέρα χαράς που σε βλέπουμε και όλη η Ελλάδα είναι πολύ συγκινημένη μαζί σου. Ευχαριστούμε εκεί που σηκώσατε τη σημαία με τον αδελφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα.

Θα ήθελα να σου δώσω και ένα εικόνισμα το Άξιον Εστί, να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες»

Αντώνης Σαμαράς, 2 Ιουλίου 2013, στον Γιάννη Αντετοκούμπο





Δύο μέρες αργότερα από ξενόφοβος- 
ανθρωπιστής.

Αιδώς Φαρισαίοι υποκριτές!




Εδώ ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα για τα αδέρφια Αντετοκούμπο
http://www.sport24.gr/Columns/triantafillos/to_sport24_gr_paroysiazei_ta_aderfia_antetokoumpo.2165934.html