2/9/13

Έρευνα της ΓΣΕΕ: Θα πείτε τη δουλειά-δουλίτσα κερατάδες!



Μην αγχώνεστε. Ξέχασαν το "δεν" μπροστά από το "ζητείται"

Επιτέλους ευχάριστα νέα: Σύμφωνα με "προφητεία" της ΙΝΕ-ΓΣΣΕ δεν θα χρειαστούμε ούτε 30 χρόνια, εκεί γύρω στα είκοσι, για να δούμε το ποσοστό ανεργίας να αγγίζει πάλι το 10%.

Η λίγδα των συνκουΐσλινγκ της κυβέρνησης δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται και ιδιαίτερα με το αποτέλεσμα της έρευνας των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ και έτρεξε αμέσως να ρίξει ικανόν αριθμόν ντενεκέδων ύδατος στην εν λόγω φωτιά: Μεγάλη κακία με τα ποσοστά η ΓΣΕΕ και φτου της σα δε ντρέπεται, και μάπα πράμα ποσοστά, και όλα πάνε καλά, και μειώθηκε μάλιστα το ποσοστό αύξησης της ανεργίας, οπότε ζήτω και σε λίγο σωθήκαμε!

Το επιχείρημα, του επιχειρήματος, ω επιχείρημα! ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ! Σαν να λέμε, ζήτω, ουρά, και πάλι ζήτω, φούνταραν σήμερα πέντε πλοία και πνίγηκαν χίλιοι πεντακόσιοι νοματαίοι! Και γαμώ τα ποσοστά, αφού προχτές φούνταραν δέκα πλοία και πνίγηκαν εκατό επιβάτοι παραπάνω. Όχι παίζουμε...

Τι σημαίνουν τα νούμερα της ΓΣΕΕ (τα στοιχεία, όχι τα άλλα νούμερα) για τον...σεξουαλικά ενεργό πληθυσμό και ιδιαίτερα για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδιά; Θυμόσαστε εκείνο το παλιό, του Τζιμάκου του Πανούση, το "γαμάτε γιατί χανόμαστε"; Ξεχάστε το! Το νέο σλόγκαν είναι πιά το "τα προφυλακτικά σας και τα μάτια σας".