26/11/14

Βρέθηκε μάλλον ο αντικαταστάτης του Τζιφόπουλου





Τζιφόπουλος, αντιπρύτανης ΑΠΘ:

"Πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας. Γιατί δεν βλέπω να αλλάζει αλλιώς ο Έλληνας. Αν παραφέρεσαι να τρως μια σφαλιάρα για να συμμαζεύεσαι όπως γίνεται στη Γερμανία, στον Καναδά, στην Αυστραλία και σε όλες τις σοβαρές χώρες του κόσμου."

Βραχόκηπος, μπλόγκερ:

"Πρέπει να κου-κλουξ-κλανοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας. Γιατί δεν βλέπω να αλλάζει αλλιώς ο Έλληνας. Αν παραφέρεσαι, να σου ρίχνουν ένα μπετόνι βενζίνη και μετά να σου πετάνε ένα αναμένο σπίρτο, για να συμμαζεύεσαι, όπως γίνεται στις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ."



Μου φαίνεται, ότι αν βάλω υποψηφιότητα για αντιπρύτανης του ΑΠΘ, την θεσούλα την έχω στην τσέπη μου. Τι λέτε;







Μαλλιά-κουβάρια Τρόϊκα και συγκυβέρνηση στο Παρίσι! Πολύ βία!


Φωτό: Εξαντλημένες από την σκληρή διαπραγμάτευση οι δυνάμεις που σύρουν τα βάρη της πατρίδας...



Πως λέγεται αυτό;


Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας θείο, αλλά....

-Σκάσε και κάτσε κάτω ρε, αφού συμφωνείς απόλυτα κόπανε. Και αλλού τα "αλλά"!


Απάντηση: Διαπραγμάτευση.


Έτσι, να τα λέμε όπως είναι, να μαθαίνει ο κόσμος.


Η διαπραγμάτευση είναι -σύμφωνα με φερέφ...εεεε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές "σκληρή και εξαντλητική". Αυτό που δεν μάθαμε ακόμα είναι, γιά ποιούς είναι σκληρή και εξαντλητική. Για τα παιδιά της Τρόϊκας ή για τα παιδάκια της Τρόϊκας;

Το...σκληρό αντικείμενο που προκαλεί την...εξάντληση είναι το γνωστό: Δημοσιονομικό, εργασιακό, ασφαλιστικό, διοικητικό αφαλοκόψιμο. Τα γνωστά. Τώρα πως τα καταφέρνουν πράγματα που έχουν πετσοκοφτεί και έχουν γίνει κιμάς, να παραμένουν ακόμα σκληρά, ο Θεός κι΄ η ψυχή τους.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η κυβέρνηση αντιστέκεται σθεναρά σε όλα αυτά που λίγο αργότερα η ίδια υιοθετεί, δηλαδή σε όλα που προτείνει ή δήθεν προτείνει η Τρόϊκα. Με άλλα λόγια και γαμώ τον τσαμπουκά της κυβέρνησης και τι θα γινόμαστε, αν δεν ήταν τόσο αντιστασιακά τα παιδιά και δεν αντέχανε τόση πίεση.

Τώρα αν δεν ήταν...διαπραγμάτευση και μάλιστα τόσο...σκληρή, αν ήταν -ας πούμε- ματσάκι, Σούπερ Ληγκ, να χέ εγώ την σούπερ, όπου ο φιλοξενούμενος είχε αρπάξει ήδη πέντε τεμάχια και το κοράκι έδινε κατά του μαϊμού πέναλτυ στο 90φεύγα, να φάνε και οι τσίφτηδες που παίζανε το βιός τους στα έξη γκολ διαφορά, τότε θα καταλαβαίνατε τι εστί "σκληρή αντίσταση" και "εξαντλητική διαπραγμάτευση" από την πλευρά των ηττημένων και θα μπορούσατε να συλλάβετε αυτά που βιώνουν τα παιδιά της συγκυβέρνησης στο Παρίσι.

Πάντως ένα είναι το σίγουρο: Το γήπεδο των παρισινών...σκληρών διαπραγματεύσεων είναι κατηφορικό και έτσι οδεύουμε ολοταχώς για Νέα Μέτρα. Και άμα θέλετε κάτι ακόμα σιγουρότερο από αυτό, κάτι σαν το απόλυτο στάνταρ, τότε αυτό: Δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα...





Προσπάθησαν να λαδώσουν την Ξουλίδου; (Μιλάμε για ΤΗΝ κακία! Γίνονται στην Ελλάδα τέτοια πράγματα ρε;)




Καθόλου τσίπα αυτοί της ΑΝΕΛ τελικά. Μιλάμε για ντιπ καταντίπ καθόλου τσίπα, την Μητέρα των Καθόλου Τσιπών. Τι έγινε λέει; Μα τι να γίνει ρε παιδιά; Δεν είδατε τι βγήκανε και είπαν τα αποκαΐδια του Καμμένου στην τιβί;

Εδεχόμεθα εαπίστευτες επιέσεις ένεκα διότι επροσπαθούν να μας εξαγοράσουν ίνα εψηφίσομεν υπέρ της νεοδημοκρατικοπασοκικής επροτάσεως περί νέου Επροέδρου της Εδημοκρατίας, ο οποίος θα κληθεί να βαδίσει στα χουφταλοαχνάρια του νυν επροέδρου, ο οποίος εμπαΐλντισεν -κοινώς- να υπογράφει και με τας εδύο χείρας του Επροεδρικά Εδιατάγματα προς ετέρψην και απόλαυσην της Ετρόϊκας και των εν Εελλάδι ετσογλανίων της και είπε να την κάνει επιτέλους, να δούμε και εμείς οι δύστυχοι, που βαρεθήκαμε να φασκελώνουμε πάντα τσοι ίθιοι και τσοι ίθιοι,  κάμμια άλλη φάτσα. 

Τς τς τς τς τς...

Μιλάμε για απόλυτη ανυπαρξία τσίπας. Αλλά ας τα πάρουμε λίγο ανακατεμένα, γιατί -περί Ελλάδας πρόκειται- που να βρεις την άκρη, άμα τα πάρεις με την σειρά;

Βγαίνει που λέτε αυτή η κυρία Σταυρούλα Ξουλίδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων (καλά παιδιά, καλή κι΄ ετούτη) πολλά καλάμια η καλαμιά τελικά, και μιλάμε για "μήπως έχετε να χαλάσετε μία τσίπα; Δυστυχώς όχι, εγώ τα γράφω όλα γενικά και μόνο ψιλά διαθέτω"!

Βγαίνει στο παράθυρο η απίστευτη αυτή νεανίς και ρίχνει δέκα φουλαριστές φτυαριές κάρβουνο, εισαγωγής, από το καλό δηλαδή, ότι της την επέσανε τα Σαμαροβενίζελα (κουνηθείτε από τις θέσεις σας) και την (από Θεσσαλόνικα μεριά η κερία) προσέφεραν δύο με τρία τσουβάλια ευρώ, γιά να πει το ναι στον μέλλοντα και υπερσυντέλικο πρόεδρο που ζμπρώχνει με τέσσερα χέρια η συγκυβέρνηση!

Τς τς τς τς τς...

Βγήκε και ο Πυρανάλωμα του Πυρός, ο Αρχηγός του κώματος, καλό παιδί, και τα είπε έξω από τα δόντια: Ναι κύριε Πρόεδρε και κύριε Εισαγγελέψ, προσεπάθησαν να μας δωροδοκήσουν! Πγιοί; Αφνοί. Οι άγνωστοι-άγνωστοι! Ή οι γνωστοί-γνωστοί, αν θέλετε. Στοιχεία; Όσα θέτε! Μόνο ονόματα και κόμματα που εμπλέκονται δεν έχουμε, ούτε μαρτύροι, ούτε βίντεος, ούτε κασέτες. Όλα τ΄άλλα στην διάθεσή σας.

Μά΄στα. Εκεί φτάσαμε. Να καταγγέλουμε την κρεμ ντε λα κρεμ της ελληνικής κοινωνίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για δωροδοκίες και παρόμοια...λειτουργήματα.

Γίνονται αυτά στην Ελλάδα ρε; Μη λέμε ότι θέμε ρε! Και να θέλανε τα σαμαροβενίζελα να κάνουν κάτι τέθκοιο, που δεν θέλουν φυσικά, αυτό έλειπε να θέλανε, απαπαπαπά, υπάρχει και η πασίγνωστη ανά το Έθνος (εκτός της κωλοφυλλάδας φυσικά) Ελληνική Δικαιοσύνη που κάτι τέτοια την κάνουνε Τούρκο και ύστερα ποιός είδε τον Κύριο και δεν φοβήθηκε. Δεν είδατε πως γέμισαν οι φυλακές με πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Φουλ με Τζοχατζόπουλους, αδερφοί, ξάδερφοι, γυναίκες και παιδιά τους οι φυλακές. Χώρια που είναι μέσα και τηράει όξω ο ίδιος ο Άκης. Τέτοια κακία η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ξυπνάτε ρε! Μη δίνετε βάση σε τέτοιες αηδίες. Μη σας πιάνουνε κότσο οι φυλλάδες και τα κανάλια της ρεντικολέντζας που εσείς οι ίδιοι φέρατε, ξαναφέρατε, ματαξαναφέρατε με τόσο κόπο στην εξουσία. Ξυπνάτε ρε!

Ξυπνάτε επιτέλους να κάνουμε και καμμιά γενική απεργία, την 32η αν λογάριασα σωστά από την αρχή της...διάσωσης της χώρας.

Τώρα πως γίνεται, να έχεις σηκώσει όλη την μπάνκα με την 31η γενική απεργία και παρόλα αυτά να τραβάς ακόμα ένα χαρτί αλλά να μην καίγεσαι, άλλο ανέκδοτο. Αλλά μπορεί να μην είναι καν ανέκδοτο. Μπορεί μάλιστα να μην προκαλεί ούτε υποψία χαμόγελου. Δεν εννοώ φυσικά ότι είναι γιά κλάματα. Αλλά -δημοκρατία έχουμε- όποιος γουστάρει μπορεί να κλάψει.

Έστω σε 100 δόσεις.